Euro Truck Simulator 2 DXVK nasıl açabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 27 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
ETS 2'de niye DXVK gecmek istiyorsunuz ki? Windows'ta misiniz?
Kısa süreliğine linux geçeceğim hali ile linuxte oyunlar düşük fps alıyormuş ondan DXVK kurmak istiyorum.ETS 2'de niye DXVK gecmek istiyorsunuz ki? Windows'ta misiniz?
Bunu deniyeceğim.
- Makaleler
- 7
ETS 2'nin native Linux portu mevcut zaten, OpenGL 3.3 kullanarak calisiyor. Once native portunu deneyin, sonra DXVK denersiniz.Kısa süreliğine Linux geçeceğim hali ile Linux'te oyunlar düşük FPS alıyormuş ondan DXVK kurmak istiyorum.
Kısa süreliğine linux geçeceğim hali ile linuxte oyunlar düşük fps alıyormuş ondan DXVK kurmak istiyorum.
Bunu deniyeceğim.
Steam Proton otomatik olarak DXVK kullanıyor ek bir şey indirmenize gerek yok. Vanilla arkadaşın dediği gibi bence ilk Linux sürümünü deneyin, sonra Proton ile Windows sürümünü oynarsınız.
Linux'ta oyunların düşük FPS aldığı da yok, bazı oyunlarda 15 FPS civarı bir düşüş oluyor en fazla. Çoğu oyun Windows ile aynı veya daha iyi çalışabiliyor.
O zaman ilk onu yapayım teşekkürler.ETS 2'nin native Linux portu mevcut zaten, OpenGL 3.3 kullanarak calisiyor. Once native portunu deneyin, sonra DXVK denersiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube