Otobüs olabilir, şehir olabilir; kafanıza göre. Ücretli olacaksa çok pahalı olmasın.
Detaylar
Kim cevapladı?Behzatinho
Yetkin
Otobüs olabilir, şehir olabilir; kafanıza göre. Ücretli olacaksa çok pahalı olmasın.
Bu sitede otobüs, araba, şehir içerikleri bulabilirsiniz, araştırırken denk gelmiş olabilirsiniz ama ne olur ne olmaz yine de göndermek istedim. İşinizi görecektir
Teşekkür ederim. Gördüm bu siteyi fakat güvenilir olup olmadığını bilmiyorum. Güvenilir midir?
Bu sitede otobüs, araba, şehir içerikleri bulabilirsiniz, araştırırken denk gelmiş olabilirsiniz ama ne olur ne olmaz yine de göndermek istedim. İşinizi görecektir
Behzatinho
Yetkin
ETS oynadığım dönemler araba, otobüs modlarını hep buradan kuruyordum herhangi bir sorun yaşamadım.Teşekkür ederim. Gördüm bu siteyi fakat güvenilir olup olmadığını bilmiyorum. Güvenilir midir?
Arac ve harita modlarını incelemeni öneririm oldukça başarılı ve keyifli bir proje. Eskiden ücretsiz versiyonuda vardı satın almadan denemek için ama artık yok sanırım.Otobüs olabilir, şehir olabilir; kafanıza göre. Ücretli olacaksa çok pahalı olmasın.
Ücretsiz Türkiye haritası ve otobüs modları var.
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-