Çözüldü Euro Truck Simulator 2 modlu aracın kötü yol tutuşu mod veya ayarla düzeltilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ardayms

Becerikli
ETS 2 oyununda araç modu indirdim fakat yol tutuş performansı çok iyi değil. Bunu bir modla veya herhangi bir ayarla düzeltmek mümkün mü?

Oyun sürümü: 1.56

Çözüm
Dorse veya tır stabilitesini ayarlardan arttırabilirsiniz. Oynanış kısmında olmalı bu ayarlar. Bunun haricinde sakince sürün, Need for Speed değil bu.
Dorse veya tır stabilitesini ayarlardan arttırabilirsiniz. Oynanış kısmında olmalı bu ayarlar. Bunun haricinde sakince sürün, Need for Speed değil bu.
Dorse veya tır stabilitesi sanırım sadece tırlar için bir ayar. Yanlışım varsa düzeltin. Onun dışında zaten NFS değil biliyorum 200-300 basmıyorum bazen düşük hızlarda bile araç virajdayken yalpalayabiliyor.

Oyunda araba yok, oyun dosyalarında tır falan diye gözüküyordur. Çoğu tutuştan şikayet eden kişi oyunun ve tırın mekaniklerini çok anlamayabiliyor. O yüzden özellikle söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…