Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Dorse veya tır stabilitesini ayarlardan arttırabilirsiniz. Oynanış kısmında olmalı bu ayarlar. Bunun haricinde sakince sürün, Need for Speed değil bu. 
- Makaleler
- 4
Dorse veya tır stabilitesini ayarlardan arttırabilirsiniz. Oynanış kısmında olmalı bu ayarlar. Bunun haricinde sakince sürün, Need for Speed değil bu. 
ardayms
Becerikli
Dorse veya tır stabilitesi sanırım sadece tırlar için bir ayar. Yanlışım varsa düzeltin. Onun dışında zaten NFS değil biliyorum 200-300 basmıyorum bazen düşük hızlarda bile araç virajdayken yalpalayabiliyor.Dorse veya tır stabilitesini ayarlardan arttırabilirsiniz. Oynanış kısmında olmalı bu ayarlar. Bunun haricinde sakince sürün, Need for Speed değil bu.![]()
- Makaleler
- 4
Oyunda araba yok, oyun dosyalarında tır falan diye gözüküyordur. Çoğu tutuştan şikayet eden kişi oyunun ve tırın mekaniklerini çok anlamayabiliyor. O yüzden özellikle söylüyorum.Dorse veya tır stabilitesi sanırım sadece tırlar için bir ayar. Yanlışım varsa düzeltin. Onun dışında zaten nfs değil biliyorum 200-300 basmıyorum bazen düşük hızlarda bile araç virajdayken yalpalayabiliyor.
ardayms
Becerikli
Anladım teşekkürler.Oyunda araba yok, oyun dosyalarında tır falan diye gözüküyordur. Çoğu tutuştan şikayet eden kişi oyunun ve tırın mekaniklerini çok anlamayabiliyor. O yüzden özellikle söylüyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet