Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ardayms

Becerikli
ETS 2 oyununda araç modu indirdim fakat yol tutuş performansı çok iyi değil. Bunu bir modla veya herhangi bir ayarla düzeltmek mümkün mü?

Oyun sürümü: 1.56

Çözüm
Dorse veya tır stabilitesini ayarlardan arttırabilirsiniz. Oynanış kısmında olmalı bu ayarlar. Bunun haricinde sakince sürün, Need for Speed değil bu. :)
Dorse veya tır stabilitesini ayarlardan arttırabilirsiniz. Oynanış kısmında olmalı bu ayarlar. Bunun haricinde sakince sürün, Need for Speed değil bu. :)
Dorse veya tır stabilitesi sanırım sadece tırlar için bir ayar. Yanlışım varsa düzeltin. Onun dışında zaten NFS değil biliyorum 200-300 basmıyorum bazen düşük hızlarda bile araç virajdayken yalpalayabiliyor.

Dorse veya tır stabilitesi sanırım sadece tırlar için bir ayar. Yanlışım varsa düzeltin. Onun dışında zaten nfs değil biliyorum 200-300 basmıyorum bazen düşük hızlarda bile araç virajdayken yalpalayabiliyor.
Oyunda araba yok, oyun dosyalarında tır falan diye gözüküyordur. Çoğu tutuştan şikayet eden kişi oyunun ve tırın mekaniklerini çok anlamayabiliyor. O yüzden özellikle söylüyorum.