Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Güzel haber. Bu tarz oyunları Türkler çok oynuyor.
Blackraven
Üstün
Görüldüğü üzere Türk oyuncu kitlesi bir oyunu yeterli sayıda alır ve para kazandırırsa Türkçe destek geliyormuş. Umarım destek getirmeyen oyunlara hayvan gibi spam yaparak Türkçe desteği getirebileceğini sanan arkadaşlara örnek olur.
- Makaleler
- 2
Bu ne peki o zaman?Görüldüğü üzere Türk oyuncu kitlesi bir oyunu yeterli sayıda alır ve para kazandırırsa Türkçe destek geliyormuş. Umarım destek getirmeyen oyunlara hayvan gibi spam yaparak Türkçe desteği getirebileceğini sanan arkadaşlara örnek olur.
Blackraven
Üstün
İlk olarak burada bir spam yok insan gibi Türk bir kullanıcı başlık açmış altına da diğer Türkler desteklediklerini iletmiş. İkinci olarak da bu olaya da hasta oldum, sağda solda 2-3 satış için bir yerlerini yırtan indie oyun firmaları bulup Türkçe destek talep edip örnek olarak sunmak. 50 tane yorum bile yapılmamış ufak bir oyuna böyle bir talepte bulunup karşılık almanın benim gözümde hiçbir değeri yok zaten yarın bu adamlar oyunu çıkarıp diğer oyunları gibi $19 fiyat koyduğu zaman alacak Türk sayısının bir elin parmağını geçeceğini de düşünmüyorum. Siz bana bu yöntem ile destek gelen 1 oyun gösterin ben gelmeyen 50 tane gösteririm.
- Makaleler
- 2
Peki, Dishonored 1 Türkiye’de satışlarda 3. olmasına rağmen serisine neden Türkçe desteği gelmedi, bunu açıklayabilir misiniz?İlk olarak burada bir spam yok insan gibi Türk bir kullanıcı başlık açmış altına da diğer Türkler desteklediklerini iletmiş. İkinci olarak da bu olaya da hasta oldum, sağda solda 2-3 satış için bir yerlerini yırtan indie oyun firmaları bulup Türkçe destek talep edip örnek olarak sunmak. 50 tane yorum bile yapılmamış ufak bir oyuna böyle bir talepte bulunup karşılık almanın benim gözümde hiçbir değeri yok zaten yarın bu adamlar oyunu çıkarıp diğer oyunları gibi $19 fiyat koyduğu zaman alacak Türk sayısının bir elin parmağını geçeceğini de düşünmüyorum. Siz bana bu yöntem ile destek gelen 1 oyun gösterin ben gelmeyen 50 tane gösteririm.
Eki Görüntüle 176808
Blackraven
Üstün
Peki, Dishonored 1 Türkiye’de satışlarda 3. olmasına rağmen serisine neden Türkçe desteği gelmedi, bunu açıklayabilir misiniz?
Eki Görüntüle 176811
Attığınız şey satış değil yorum sayısı.
- Makaleler
- 2
Yorum yapmak için oyunu satın alman gerekiyor, hani.
Blackraven
Üstün
Yorum yapmak için oyunu satın alman gerekiyor, hani.![]()
Yani? Her oyunu satın alanın yorum yaptığını nereden çıkarttınız? Sesini fazla çıkartanın çoğunluk olduğunu düşünmeniz absürt. Benim hesaplarımda da yüzlerce oyun var ama bir elin parmağını geçmemiştir yaptığım yorum ve yaptıklarımda İngilizce örneğin. Neye göre yorum yapıyorsunuz?
- Makaleler
- 2
Kanka, sen çok zor bir insansın. Seni uzun süredir izliyorum, hala zor bir insansın. Bir şeyi beğenmiyorsun, bir şeye ikna olmuyorsun. O yüzden F5 atıyorum. Hadi görüşürüz.Yani? Her oyunu satın alanın yorum yaptığını nereden çıkarttınız? Sesini fazla çıkartanın çoğunluk olduğunu düşünmeniz absürt.