Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Ben şike olduğunu düşünüyorum. Geçen sene de İsrail hak etmediği şekilde neredeyse birincilik alıyordu.Şarkılar kötü ya. İkinciyi dinledim. O şarkıyla o puanı aldıysa diğerlerini düşünemiyorum.
Bulgaristan'ın parçası İsrail'den daha iyi. Azerbaycan da fena değildi ama finale kalmadı.
Bu yıl güzel olduğunu düşündüğüm iki diğer parçayı paylaşayım. Çevirilerini erken yayınlamıştım zaten.
Katılıyorum. Çok fazla propaganda var...70'lerdan başlayıp 90'lara kadar bizim ülkede takip edilmesi ve katılım olması güzeldi ama şu devir için bu yarışma bu devir için aşırı gereksiz bence.
Ben şike olduğunu düşünüyorum. Geçen sene de İsrail hak etmediği şekilde neredeyse birincilik alıyordu.
Evet yeni dünya düzeni için uygun değil ve insanlar zaten eskisi gibi takip etmiyorlar. Modası geçmiş ve tamamen siyasi yönlendirmelerle belirlenen bir düzen olduğunu düşünüyorum.
Saçmalık, Almanya nasıl 23. oluyor? İsrail neden ikinci? Bir sürü soru.
Öyle bir sansür uygulanmis ki bu yarismanin ne zaman basladigini bile bilmiyordum bu konuyu gorene kadar. Hic mi cikmaz karsima Youtube'da.
İsveç nasıl 20. olur ya? Her sene daha iğrenç oluyor sıralamalar. Neyse Bangaranga Bangaranga Bangaranga!
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Geçen sene Eurovision için YouTuber'lar içerik basmıyor muydu? Bu sene nasıl da unutulmuş.
Bir de şunu fark ettim ; Lena vs Turkey tarzı meme'ler shorts larda türemişti. Şu an yok
Anıtı buraya dikiyorum. Mavi donlular gelemez.
Bir de şunu fark ettim ; Lena vs Turkey tarzı meme'ler shorts larda türemişti. Şu an yok
Anıtı buraya dikiyorum. Mavi donlular gelemez.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet