Sözde hak ettiğimizi alamıyormuşuz diye zırlayıp bu kararı aldık. Halbuki olay bizi yönetenlerin yobazca düşüncelerinden ibaret :D. Tek hak edip de alamadığımız sene 2010. Başka yok yani, ilk katıldığımız zamanlardaki şarkılara bir bakın ciddi anlamda leş gibi şarkılar.

Ülkede en çok dinlenilen şarkıcılar:
UZİ
LVLBC5
RAYNMAN
SEFO MEFO ÇAKAL MAKAL bilmem ne.

Böyle kitlesi olan bir ülkenin alınmaması normal.
Öncelikle Türkiye kendisi yarışmalara katılmıyor. Alınmadığından değil hocam.
İkinci olarak müzik kalitesi sadece Türkiye'de değil dünyada düştü. Bu seneki Eurovision şarkılarını hiç dinlediniz mi? Hepsi vasat. Uzun zamandır vasat.
Manga'nın bile son zamanlarda çıkarttığı şarkılar vasat. Eurovision'a tekrar katıldığında 2010 gibi performans verebileceğini mi düşünüyorsunuz? Ya da Lordi tekrar yarışmaya katılırsa 1. olabilir mi? Lordi'nin 1. olduğu dönem rock müzik kültürü yükselişteydi. Şu an Rap,Pop yükselişte. Müzik evreni değişti hocam.

Son düzenleme:
Ülkede en çok dinlenilen şarkıcılar:
Uzi.
Lvlbc5.
Raynman.
Sefo mefo çakal makal bilmem ne.

Böyle kitlesi olan bir ülkenin alınmaması normal.

Para için TikTok müziği yapmasalar hepsi gayet iyi sefo hariç adamların popüler olan şarkıları kötü şarkılar olduğu için hep kötü şarkıları duymuşsundur.

Eurovision’a katılsa ne olacak? Siyasi propaganda aracı bir program. Katılabilir mi bilmiyorum ama katılsa sadece kendisini kirletir. Saçma sapan bir program, Türkiye kesinlikle daha iyilerine layık.Savaştaki iki ülkeden birine bayrak açma yasağı verip diğerini berbat performanslarla derece oynatıyorsa o bir yarışma değil propagandadır. Arkadaşlar adı üstüne "EUROvision".

Para için TikTok müziği yapmasalar hepsi gayet iyi sefo hariç adamların popüler olan şarkıları kötü şarkılar olduğu için hep kötü şarkıları duymuşsundur.

Uzi gibi bir adamın hangi şarkısı iyi olabilir dostum güldürme beni. Her şarkısında para kadın mahalle kardeş cart curt saçma sapan ucuz sokak edebiyatı var. Mahallede iki tur atıp çok cefasını çektik be güzelim triplerine giren ergen işi.