Ev almak için en garanti yol nedir?

Aynı şekil hocam. Hazır kira ücretimiz de az iken bence tam yatırım yapmalık bir işte çalışıyorum. Evde tek çalışan da benim zaten, o biraz üzücü ama yapacak bir şey yok.

Emekli vs. var mı? Özel değilse tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emekli vs. var mı? Özel değilse tabii.
Hayır yok. Ailesel nedenlerden dolayı kira paramızı halamgiller atıyor; 20-30 yıl öncesine dayanan bir olay gibi bir şey var. Babamla ben yaşıyorum sadece.

o zamanın ev fiyatı da arttı desen 2 milyon kredi çeksen yine alırsın.
Hayatta her şey dilediğimiz gibi olmayabiliyor. Arkadaşın yarın bir gün bir sağlık sorunu veya işten ayrılması gerektiğinde bu krediyi kim ödeyecek? Her şeyi düşünmek lazım; hayat bu.

Hayatta her şey dilediğimiz gibi olmayabiliyor. Arkadaşın yarın bir gün bir sağlık sorunu veya işten ayrılması gerektiğinde bu krediyi kim ödeyecek? Her şeyi düşünmek lazım; hayat bu.

Tabii orası öyle biz sadece normal koşullarda varsayım yapabiliriz. Neyin nasıl olacağı hiç belli olmaz.

Daha tam kazanamadım aklımda çok fazla soru var danışacak birisi yok işte. Bu vergiler Bağ-Kur hakkında vb.

Konu aç sor ben cevaplarım hocam.

Rahattan kastım para olarak hocam hangi yer şimdi tutarları yazmayayım o kadar parayı verecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…