Aynı şekil hocam. Hazır kira ücretimiz de az iken bence tam yatırım yapmalık bir işte çalışıyorum. Evde tek çalışan da benim zaten, o biraz üzücü ama yapacak bir şey yok.
Hayır yok. Ailesel nedenlerden dolayı kira paramızı halamgiller atıyor; 20-30 yıl öncesine dayanan bir olay gibi bir şey var. Babamla ben yaşıyorum sadece.
Hayatta her şey dilediğimiz gibi olmayabiliyor. Arkadaşın yarın bir gün bir sağlık sorunu veya işten ayrılması gerektiğinde bu krediyi kim ödeyecek? Her şeyi düşünmek lazım; hayat bu.
Hayatta her şey dilediğimiz gibi olmayabiliyor. Arkadaşın yarın bir gün bir sağlık sorunu veya işten ayrılması gerektiğinde bu krediyi kim ödeyecek? Her şeyi düşünmek lazım; hayat bu.
Kuryelik mi rahat? Hayır, yapmadık da yapanları da dinliyoruz yani. Adamlar 15-16 saat çalışıp asgari 20K fazla alınca rahat kazanmış olmuyor ki. Bunun trafikte milletle uğraşması, müşteriyle uğraşması vs. vs. say say bitmez. Kuryelikte rahat kazanıldığını ilk senden duydum şu an. Yapanlar da başka iş bulamadığından ya da borcu falan olduğundan söve söve yapıyor. Denk geldiklerim, muhabbet ettiklerim hep.