sirius

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
8
Evin önünde aracı görmesi için kamera lazım. CAT6 çekerim sorun değil. Kurulumu kompleks olmasın. Basit bir şey olsun. Teşekkürler. Hangi tür kamera doğru olur? IP kamera tarzı şey iş görür mü? F/P olsun. Çok pahalı olmasın.

Evin önünde aracı görmesi için kamera lazım. CAT6 çekerim sorun değil. Kurulumu kompleks olmasın. Basit bir şey olsun. Teşekkürler. Hangi tür kamera doğru olur? IP kamera tarzı şey iş görür mü? F/P olsun. Çok pahalı olmasın.
https://www.hepsiburada.com/tp-link...lgilama-ip66-su-toz-gecirmez-pm-HBC000054MUX7Yazlık evimizin balkonlarına bunu aldım. Kurulumu çok basit hocam. Sadece router'ın iyi sinyal verdiği bir yere kurmanızı öneririm, onun dışında bir sorunu yok hocam. Ama yanlış hatırlamıyorsam kutu içinden ethernet bağlantısı için adaptör çıkıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bana kalırsa Xiaomi daha mantıklı.

Bana kalırsa Xiaomi daha mantıklı.
Bu iki model dış mekan kurumu için uygun değil diye biliyorum ama ?

Xiaomi outdoor camera CW700s kullanıyorum. Ses kayıt özelliği var mikrofonla konuşma var alarm var kamerayı döndürebiliyorsun istediğin gibi ve görüntü kalitesi çok net.

Analog ürün işimize yaramaz maalesef.

Xiaomi outdoor camera CW700s kullanıyorum. Ses kayıt özelliği var mikrofonla konuşma var alarm var kamerayı döndürebiliyorsun istediğin gibi ve görüntü kalitesi çok net.
Biraz pahalı ama değerlendireceğim. Teşekkürler.