Evde renkli renksiz baskı çıkartabileceğim normal yazıcı öneriniz var mı? Bütçe yok ama olabildiğince ucuz bir şey olsun. Aktif kullanmayacağım o yüzden F/P bir şey olabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Bütçe çıkarsa daha iyisi yok piyasada.
www.akakce.com
Epson EcoTank L3252 Wi-Fi + Tarayıcı + Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Epson EcoTank L3252 Wi-Fi + Tarayıcı + Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Epson EcoTank L3252 Wi-Fi + Tarayıcı + Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı özelliklerini incele...
Aktif kullanmayacağım bir şey için çok fazla.Bütçe çıkarsa daha iyisi yok piyasada.
![]()
Epson EcoTank L3252 Wi-Fi + Tarayıcı + Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Epson EcoTank L3252 Wi-Fi + Tarayıcı + Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Epson EcoTank L3252 Wi-Fi + Tarayıcı + Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı özelliklerini incele...www.akakce.com
Eski bir lazerjet, toneri doldur doldur kullan çip yok bir şey yok içinde, sürücüsünü kurması azcık çile sonrasında sorun yok, çok çıktı alınca bi hata veriyor kapatıp açınca düzeliyor. İkinci el aldık 4 senedir evdeki bütün eğitim ihtiyacını omuzlarında taşıyor, ben ve erkek kardeşime birer sınav kazandırdı 
Eski bir lazerjet, toneri doldur doldur kullan çip yok bir şey yok içinde, sürücüsünü kurması azıcık çile sonrasında sorun yok, çok çıktı alınca bir hata veriyor kapatıp açınca düzeliyor. İkinci el aldık 4 senedir evdeki bütün eğitim ihtiyacını omuzlarında taşıyor, ben ve erkek kardeşime birer sınav kazandırdı
Şu aleti babam iş yerinden emanet getirmişti, dünyaları yazdırdım ne toneri bitti ne hata verdi. Evet kurulumu çok basit değil ama bir kere yapıyorsun. Sadece siyah basıyordu bizdeki.
Bizdeki de siyah beyaz zaten karışıklık olmasın, HPnin HP olduğu zamandan kalma manyak bir makine. Ben bu düldül olmaya üniversite kazanamazdımŞu aleti babam iş yerinden emanet getirmişti, dünyaları yazdırdım ne toneri bitti ne hata verdi. Evet kurulumu çok basit değil ama bir kere yapıyorsun. Sadece siyah basıyordu bizdeki.
Pahalı yazıcı alana arkadaşlarım her Allahın günü yok kartuş yok fiyat bilmemne, ben bunun Çinin hangi köşesinde kaç yaşında çocuklara yaptırıldığı bilinmeyen bitmiş tonerime, 100 liraya aldığım kanser dolu tozu doldurup doldurup çıktı alıyordum kitap kitap
- Makaleler
- 1
Evde Epson L3160 Modeli var 2 yılı geçti ama hala 1 kez bile mürekkep doldurmadım. Ve baskı kalitesi de iyi.
Yani Epson iyidir.
Yani Epson iyidir.