Ev yapımı limonata mı, yoksa hazır limonata mı?

Ev yapımının inanılmaz tarifleri var, uğraşırsan mis gibi, şekere de gerek yok. Steviol bazlı tatlandırıcılar gayet iyi şeker kullanımına dikkat edenler için limonatalarda. Hazırını dışarıdaysam ve 20-30km ekstrem yürüyüşlerimdeysen şekersiz ve Uludağ olması kaydıyla alırım serinlemek ve ağzı tatlandırmak için.

Merhaba,

Limonata sever misiniz? Ev yapımı limonata mı? Yoksa hazır limonata mı tercih edersiniz? Ben genelde limonatayı kendim evde yapıyorum daha güzel oluyor.
Nasıl bir tarifiniz var?

Nasıl bir tarifiniz var?

Aslında ben kendim ev yapımı limonata hazırlamasını bilmiyordum, internet üzerinden tarif araştırması yaptım. Buradaki tarifi burada yazana göre uyguladım. Tabii bazı ekler isteğe göre oluyor, nane gibi. Ama ben portakalda kullanıyorum bu da isteğe göre. Hafif bir portakal tadıda veriyor. Güzel bir tarif, denersiniz.

Hazır limonata boğaz yakıyor. Ev yapımı.

Merhaba,

Limonata sever misiniz? Ev yapımı limonata mı? Yoksa hazır limonata mı tercih edersiniz? Ben genelde limonatayı kendim evde yapıyorum daha güzel oluyor.

Hazır limonatadan kasıt market limonatasıysa hayır. Lakin güzel bir mekandaysa evet hazır limonata. Ev yapımı her zaman güzel tatlıdır ve daha ucuzdur. Yapması da aşırı zor değildir. O yüzden ev yapımı diyeceğim. Dışarıdaki birçok mekan nazo tozuyla suyu karıştırıp ev yapımı limonata diye satıyor. Ülkede herkes birbirini düdükleme derdinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…