İkisinde de 3 orta boy 500 TL kampanyası var. Hangisi genel olarak daha güzel pizza yapıyor?
Detaylar
Kim cevapladı?Yenmeyecek gibiler mi ya? Bir şeyler söylemem lazım, pizza çekti canım da.
nnomad 101
Üstün
- Makaleler
- 4
Hatay soslu söyle allah belamı versin daha güzel.Yenmeyecek gibiler mi ya? Bir şeyler söylemem lazım, pizza çekti canım da.
Tavuk yiye yiye yumurtlacam artık. Sabah da döner yedim, sarmıyor artık.
Tatil bölgesindeyim, burada Domino’s kapanmış. Yoksa oradan söyleyecektim.İkisi de güzel değil. Domino's daha iyi. Pahalı olabilir ama en azından kaliteli.
İlla ikisinden birini tercih edeceksen Little Caesars'dan sipariş ver. Hiç yoktan iyidir.Yenmeyecek gibiler mi ya? Bir şeyler söylemem lazım, pizza çekti canım da.
nnomad 101
Üstün
- Makaleler
- 4
Bak ne yap biliyo musun? Varsa gece dönercisi ordan et döner sipariş et, bol soğan koydur. Yoksa şöyle güzel bi çiğköfte gider.Tavuk yiye yiye yumurtlacam artık. Sabah da döner yedim, sarmıyor artık.
Bir pizzayı büyük boy yapınca kuponla 400 TL oluyor şu menü:İlla ikisinden birini tercih edeceksen Little Caesars'dan sipariş ver. Hiç yoktan iyidir.
Tatil bölgesindeyim, gece dönercisi keşke olsa… Komagene de kapanmış, saat 12’de kapanıyor.Bak ne yap biliyo musun? Varsa gece dönercisi ordan et döner sipariş et, bol soğan koydur. Yoksa şöyle güzel bi çiğköfte gider.