İkisinde de 3 orta boy 500 TL kampanyası var. Hangisi genel olarak daha güzel pizza yapıyor?
Detaylar
Kim cevapladı?Yenmeyecek gibiler mi ya? Bir şeyler söylemem lazım, pizza çekti canım da.
nnomad 103
Üstün
- Makaleler
- 4
Hatay soslu söyle, Allah belamı versin, daha güzel.Yenmeyecek gibiler mi ya? Bir şeyler söylemem lazım, pizza çekti canım da.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tavuk yiye yiye yumurtlayacağım artık. Sabah da döner yedim, sarmıyor artık.Hatay soslu söyle, Allah belamı versin, daha güzel.
Tatil bölgesindeyim, burada Domino's kapanmış. Yoksa oradan söyleyecektim.İkisi de güzel değil. Domino's daha iyi. Pahalı olabilir ama en azından kaliteli.
İlla ikisinden birini tercih edeceksen Little Caesars'dan sipariş ver. Hiç yoktan iyidir.Yenmeyecek gibiler mi ya? Bir şeyler söylemem lazım, pizza çekti canım da.
nnomad 103
Üstün
- Makaleler
- 4
Bak, ne yap biliyor musun? Varsa gece dönercisi, oradan et döner sipariş et, bol soğan koydur. Yoksa şöyle güzel bir çiğ köfte gider.Tavuk yiye yiye yumurtlacam artık. Sabah da döner yedim, sarmıyor artık.
Bir pizzayı büyük boy yapınca kuponla 400 TL oluyor şu menü:İlla ikisinden birini tercih edeceksen Little Caesars'dan sipariş ver. Hiç yoktan iyidir.
Tatil bölgesindeyim, gece dönercisi keşke olsa… Komagene de kapanmış, saat 12’de kapanıyor.Bak, ne yap biliyor musun? Varsa gece dönercisi, oradan et döner sipariş et, bol soğan koydur. Yoksa şöyle güzel bir çiğ köfte gider.