Evde el büyüklüğünde hamam böceği çıktı ne yapmalıyım?

Evde kullanmadığınız bir tuvalet varsa oradan çıkıyor olabilir.

Sorunun kaynağını buldum. Nereden eve girdiklerini yine bulamadım ama niye girdiklerini buldum. Bulaşıkları biraz bekletmiştim o yüzden geliyorlar çöpleri dökmekle alakası yokmuş. Bulaşık olduğu zaman ev ne kadar temiz olursa olsun ki zaten tertemiz; bir şekilde yolunu bulup giriyorlar. Biraz araştırdım durumu bu bulaşık o kadar bela bir şey ki evin her yeri kapalı olsa dahi lavabodaki çeşmenin içinden çıkabiliyormuş taa kanalizasyondan su tesisatının içinden dolaşıp evin içinden çıkıyor. Muhtemelen resimdeki gider borularından geldiler buzdolabının arkasında yuva yaptığını düşünmüyorum öyle olsa hep gelirdi. Bulaşıklar temizlendi 2 gündür görmüyorum ama mutfağı kullanabilmem için sanırım bir 2 hafta geçmesi gerekecek.

Güzel bir temizlik yap. Eşyaların arkasını çek sil, bütün evi havalandır, böcek kaçıran doğal kokular sarılıyor onlardan al sık. Genelde eşyaların arkasına, altına yuva yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…