Bruhistan 8

Başarılı
Merhaba.

Evde bu 2 illet böcekle uğraşıyorum. Gündüzleri sarı kahverengi karıncalar geliyor her yerimi ısırıp duruyorlar, akşamları ise hamam böcekleri. Geçen haftalarda tuvaletteyken bir anda lavabonun aşağısından büyük kırmızı hamam böceği çıktı, korkudan bir anlık refleksle terlikle üzerine bastım. Artık tuvalet ihtiyacımı bile giderirken korkuyorum bunlar çıkacak mı diye. Yatağı, oturma odasını vs. kısaca evin her yerini bastılar. Bunların mesken tuttukları yerlerini tebeşirle çizdim ama nafile. İlaçlatma şirketide yok yakınlarda köyde olduğum için.

Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan birkaç tane al, işaretlediğin yerlere 2 günde bir sık köklerini kurutana kadar.

Biz çatı katındayız, böcek yaptığını taşınınca anladık. Bir gün uyandığımda saçımda hamam böceği vardı. Travmam oldu. Neyse velhasıl bu ilaçla çözdük. 3 aydır falan böcek görmüyorum.

Bundan birkaç tane al, işaretlediğin yerlere 2 günde bir sık köklerini kurutana kadar.

Biz çatı katındayız, böcek yaptığını taşınınca anladık. Bir gün uyandığımda saçımda hamam böceği vardı. Travmam oldu. Neyse velhasıl bu ilaçla çözdük. 3 aydır falan böcek görmüyorum.
Çatı katlarına nasıl geliyorlar acaba. Bizimde çatı katı ve çok fazla karınca var.