Evet oldu. Sadece renkli olduğunu belli edecek seviyede. İyi bir renk baskısı yok. Laptoplardaki TN panel gibi düşünebilirsin. Capcanlı renkler bekleme yani. 
Bu konuda Canon daha iyiymiş, o yüzden gönlüm Canon'a kayıyor.Evet oldu. Sadece renkli olduğunu belli edecek seviyede. İyi bir renk baskısı yok. Laptoplardaki TN panel gibi düşünebilirsin. Capcanlı renkler bekleme yani.![]()
Esasında abim almak istiyor ve öyle çok baskı alacağımız yok, yeğenler falan da var, onların ödevleri olur, kendim için bazen çıktı alırım falan; abim de bu görüntü kalitesi olayını duyunca Canon alalım dedi, ben de ona Epson çok tavsiye eden oldu dedim ve bunun üzerine kullananların da yorumunu almak adına buraya sordum.Yazıcı olarak Epson'ı tek geçerim. Canon alacaksan giriş seviyesi almayacaksın. Sen ne amaçla kullanacaksın?
Takıntılar işte, ne yaparsınız.Görüntü kalitesi kötü değil ama iyi de demem. Günlük kullanım için yeterli. Çıktısını aldığın şeyi salona asmayacaksan gerek yok![]()
Normal şartlarda, tabiki de kurumaz. Ama uzun süreli kullanılmadığı yada orijinal mürekkep harici mürekkep kullanımlarında, bu tür sorunlar olabiliyor ki youtube videolarda epson yazıcılar için de hava alma videoları mevcut.Epson'lar otomatik mürekkepli. Sadece mürekkep haznesinden mürekkep koyuyorsunuz. Başka bir şeye gerek yok. Kuruması çok zor. Kurusa bile güçlü nozül temizliği modu ile hemen açılıyor. Kendi kendine sürekli temizliyor uçlarını.