noonew

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, evde bir telefon var Redmi Note 13 Pro 5G. Şimdi bu telefon sanırım kapanmış ama diğer SIM yerini denemedim henüz. Kendim evde ücretsiz bir şekilde atabilme imkanım var mıdır acaba? Varsa nasıl atılır vs. bir rehber olsa güzel olurdu.

Donanım müdahalesi gerekmiyorsa yapılır evde, ben Redmi Note 8 ve Redmi 5 Plus'a yapmıştım. Ama epey bilgi tecrübe gerektirir cihazın elinde kalma ihtimali var.

İmei atmak yasal değil, imei atmaktan kastın Türkiye cihazın var ve imesi hat takmadığın için kapandıysa BTK'ya mail atıp açtırılıyor diye biliyorum. Yok yurt dışı cihazı ve imeileri gitmişse :D ücretsiz yapamazsın, Facebook gibi yerlerde imei tamiri yapanlar var orijinal imeini :D geri yazabilirler uzak bağlantı aracılığıyla 400-500 tl gibi bir maliyeti vardı en son.

İmei atmak yasal değil, imei atmaktan kastın Türkiye cihazın var ve imesi hat takmadığın için kapandıysa BTK'ya mail atıp açtırılıyor diye biliyorum. Yok yurt dışı cihazı ve imeileri gitmişse :D ücretsiz yapamazsın, Facebook gibi yerlerde imei tamiri yapanlar var orijinal imeini :D geri yazabilirler uzak bağlantı aracılığıyla 400-500 tl gibi bir maliyeti vardı en son.
Biliyorum hocam kendim yapabileceğim bi rehber olsa güzel olurdu onun için yazmıştım

Daha dün Redmi Note 8 IMEI attım hem de hiç tecrübem yoktu bir video izledim 30 dakikada yaptım tek zorlayan nokta yeni IMEI bulmaktı.

Videoyu atabilir misiniz acaba hocam.