Detaylar
Kim cevapladı?Benim bildiğim 1 yıldır sinyal alınmayan cihazların IMEI adresi iptal edilecek ama 31 Aralıktan 1 ocağa kadar takılı bırakırsan garanti altına almış olursun.
Edit: Biraz araştırdım 1 yıl kesintisiz sinyal vermeyen cihazların IMEI kaydı silinecekmiş.
Edit: Biraz araştırdım 1 yıl kesintisiz sinyal vermeyen cihazların IMEI kaydı silinecekmiş.
termalmacun
Başarılı
Benim bildiğim 1 yıldır sinyal alınmayan cihazların IMEI adresi iptal edilecek ama 31 Aralıktan 1 ocağa kadar takılı bırakırsan garanti altına almış olursun.
Nasıl yani? e-Devlet üzerinden başvuru yaparsak açılmayacak mı?
Nasıl yani? e-Devlet üzerinden sonradan açılmayacak mı?
Biraz anlam karmaşası olmuş 2024 1 Ocaktan 2026 1 ocağa kadar 1 kere bile SIM takıp sinyal vermedi ise IMEI iptal ediliyor geri açma konusunu bilmiyorum ücretli olabilir.
termalmacun
Başarılı
Biraz anlam karmaşası olmuş 2024 1 Ocaktan 2026 1 ocağa kadar 1 kere bile SIM takıp sinyal vermedi ise IMEI iptal ediliyor geri açma konusunu bilmiyorum ücretli olabilir.
Önceden devre dışı olan IMEI tekrar ücretsiz olarak açılabiliyordu. Ben de şansa atmayayım o zaman eski cihazlarıma SIM kartımı takayım.
Önceden devre dışı olan IMEI tekrar ücretsiz olarak açılabiliyordu. Ben de şansa atmayayım o zaman eski cihazlarıma SIM kartımı takayım.
AI ile biraz araştırdım sanırım
Edit: Yıllık IMEI kayıt ücreti ödenmesi gerekiyor.