Bronzen Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 369 Çözümler 1 Beğeniler 78 14 Ocak 2025 #1 Kahve makinesi almaya evde içen sadece ben olduğum için öncelik verilmiyor. Markette cam kavanozda satılan çözünebilen tarzda kahveler iyi midir?
Kahve makinesi almaya evde içen sadece ben olduğum için öncelik verilmiyor. Markette cam kavanozda satılan çözünebilen tarzda kahveler iyi midir?
mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 14 Ocak 2025 #2 Evet iyidir neden iyi olmasın koy sıcak suya iç kahve var onun içinde işte. Roket yapmıyoruz.
KS KS Bronzen Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 369 Çözümler 1 Beğeniler 78 14 Ocak 2025 #3 mustaine dedi: Evet iyidir neden iyi olmasın koy sıcak suya iç kahve var onun içinde işte. Roket yapmıyoruz. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz var mıdır?
mustaine dedi: Evet iyidir neden iyi olmasın koy sıcak suya iç kahve var onun içinde işte. Roket yapmıyoruz. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz var mıdır?
Emrecngz Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 1.026 Çözümler 6 Beğeniler 805 Yer Mersin 14 Ocak 2025 #4 Filtre kahve yapıyorum sadece. Onda da makineye gerek yok dripper ve filtre kağıdı yeterli. Filtre kahveyi zaten Jacobs vs markalar satıyor.
Filtre kahve yapıyorum sadece. Onda da makineye gerek yok dripper ve filtre kağıdı yeterli. Filtre kahveyi zaten Jacobs vs markalar satıyor.
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 14 Ocak 2025 #5 Bronzen dedi: Markette cam kavanozda satılan çözünebilen tarzda kahveler iyi midir? Genişletmek için tıkla... Berbat ve sağlıksızlar filtre kahve ile tanışın.
Bronzen dedi: Markette cam kavanozda satılan çözünebilen tarzda kahveler iyi midir? Genişletmek için tıkla... Berbat ve sağlıksızlar filtre kahve ile tanışın.
Tearz Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 402 Çözümler 2 Beğeniler 304 14 Ocak 2025 #6 Bronzen dedi: Kahve makinesi almaya evde içen sadece ben olduğum için öncelik verilmiyor. Markette cam kavanozda satılan çözünebilen tarzda kahveler iyi midir? Genişletmek için tıkla... Çözünebilir kahve sanıldığı kadar masum değil. Filtre kahve deneyebilirsiniz. Makina yerine ilk etapta French Press tercih edebilirsiniz.
Bronzen dedi: Kahve makinesi almaya evde içen sadece ben olduğum için öncelik verilmiyor. Markette cam kavanozda satılan çözünebilen tarzda kahveler iyi midir? Genişletmek için tıkla... Çözünebilir kahve sanıldığı kadar masum değil. Filtre kahve deneyebilirsiniz. Makina yerine ilk etapta French Press tercih edebilirsiniz.
YXEL Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.919 Çözümler 34 Beğeniler 2.427 Yer Ankara 14 Ocak 2025 #7 Evin baristası French Press makinesidir. Otomatik kahve makinelerinden daha zengin koku ve aromaya sahip kahveler demleyebilirsiniz. Gerisi damak zevkinize kalıyor. Dilediğiniz kadar çektirin ve kapalı kavanozda muhafaza edin. Kahve ve Kahve Çeşitleri | Tchibo Her fincanda kaliteli kahve içmenin keyfini sürün! Birçok ürün seçeneği ile her damak tadına uygun kahve çeşitleri sizleri bekliyor. www.tchibo.com.tr
Evin baristası French Press makinesidir. Otomatik kahve makinelerinden daha zengin koku ve aromaya sahip kahveler demleyebilirsiniz. Gerisi damak zevkinize kalıyor. Dilediğiniz kadar çektirin ve kapalı kavanozda muhafaza edin. Kahve ve Kahve Çeşitleri | Tchibo Her fincanda kaliteli kahve içmenin keyfini sürün! Birçok ürün seçeneği ile her damak tadına uygun kahve çeşitleri sizleri bekliyor. www.tchibo.com.tr
Emrecngz Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 1.026 Çözümler 6 Beğeniler 805 Yer Mersin 14 Ocak 2025 #8 French press asla filtre kağıdı kalitesinde filtre yapamıyor bu arada.
YXEL Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.919 Çözümler 34 Beğeniler 2.427 Yer Ankara 15 Ocak 2025 #9 Emrecngz dedi: French press asla filtre kağıdı kalitesinde filtre yapamıyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. French Press daha çok diğer ekipmanların olmadığı durumlarda günü kurtarmaya yarar.
Emrecngz dedi: French press asla filtre kağıdı kalitesinde filtre yapamıyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. French Press daha çok diğer ekipmanların olmadığı durumlarda günü kurtarmaya yarar.