İki farklı bankadan toplamda 1 milyon kredi çektim. Önce Japonya, sonra Avustralya'da kız arkadaşımla tatil yaptık. Kredi borcumu ailem ödüyor. Biteceği tarihi 2026 kasım dedim ama bitiş tarihi Haziran 2027'de. Babam da araba değiştirme planı yapmış. Kasım'dan sonra değiştirecekmiş annemin dediğine göre ama benim borcum kasım'da bitmiyor.bakalım kasımdan sonra ne olacak.
İki farklı bankadan toplamda 1 milyon kredi çektim. Önce Japonya, sonra Avustralya'da kız arkadaşımla tatil yaptık. Kredi borcumu ailem ödüyor. Biteceği tarihi 2026 Kasım dedim ama bitiş tarihi haziran 2027'de. Babam da araba değiştirme planı yapmış. Kasım'dan sonra değiştirecekmiş annemin dediğine göre ama benim borcum kasım'da bitmiyorbakalım kasım'dan sonra ne olacak.
Böyle düşünene kadar bence bir işe girip borcunu kendin ödemek istediğini söyle git paşa paşa kapat evden atılma durumun olursa en azından bir işin olur. Bir de eleştirmek gibi olacak ama bir milyon krediyi çekip o para ile sevgili ile tatil yapıp üstüne aileye ödettirmek çok doğru bir hareket değil para kolay kazanılmıyor baban bugün var yarın yok belki bugün çalışıyor yarın işten de çıkarılabilir. Yani lafın özü çok da aileye bu tür şeylerde güvenip sırt yaslamamak lazım.