Evet, yanlış okumadınız; evden kovuldum. Tavsiyeniz var mı? Cami avlusunda veya hastane bahçesinde kalmayı düşünüyorum.
Tahminimce birkaç güne alırlar. Eve arkadaşım da kovulmuştu, birkaç saat sonra geri aldılar. Anne yüreği rahat etmez, bu duruma bir anlık sinirle yapılabiliyor böyle şeyler. Sonrasında pişman olup çağıracaklarını düşünüyorum, umarım öyle olur.

Anne yüreği rahat etmez, bu duruma bir anlık sinirle yapılabiliyor böyle şeyler. Sonrasında pişman olup çağıracaklarını düşünüyorum, umarım öyle olur.
1785253894827.webp

Öyle.
Var, evden çıkmak için onu bekliyorum; şarjı tam dolunca çıkacağım.

Onlarda kapının önüne bir anda koyunca kolay doğrulamayacağını biliyorlar yani süründür mantığı biraz. Yarın ya da birkaç güne alırlar. Şaka bir yana cami imamlarına falan söylesen kalman konusunda anlayışlı olurlar.

Babam işte, işe giderken "Eve geldiğim zaman seni evde görürsem mahvederim" dedi. Bayağı küfür ve büyük yeminler filan etti. Akşam 9-10 gibi çıkacağım.

Biraz param var. Birkaç hafta yeter sanırım ekmek almaya. Laptopımı yerel bilgisayarcıya satmayı düşünüyorum. Romanlarımı da sahafa satacağım sanırım.

Evden çıkarken modemi kırdı:\

Eki Görüntüle 269353

Aile ve sosyal bakanlığına şikayet edin. Bir baba oğluna böyle davranamaz. O baba baba değildir.