İtachi Uchiha 2
Yetkin
Sanmıyorum. Baya kavga edip büyük laflar etti. Cebimde güncel kurla tam 110 ekmek parası var. Suyu ise cami veya çarşı çesmesinde hallederim.Kötü olmuş hocam. Camide kalın yani yarın alırlar belki eve.
Sanmıyorum. Baya kavga edip büyük laflar etti. Cebimde güncel kurla tam 110 ekmek parası var. Suyu ise cami veya çarşı çesmesinde hallederim.Kötü olmuş hocam. Camide kalın yani yarın alırlar belki eve.
Yani bir arkadaşınıza gidin onun ailesi sizin aileniz ile konuşsun.Sanmıyorum. Baya kavga edip büyük laflar etti. Cebimde güncel kurla tam 110 ekmek parası var. Suyu ise cami veya çarşı çesmesinde hallederim.
Arkadaşım olsa belki dediğiniz olurdu.Yani bir arkadaşınıza gidin onun ailesi sizin aileniz ile konuşsun.
Bu ihtimali düşünmüştüm. Yanınızda telefon var mı?
Öyle.
Var, evden çıkmak için onu bekliyorum; şarjı tam dolunca çıkacağım.
Tahminimce birkaç güne alırlar. Eve arkadaşım da kovulmuştu, birkaç saat sonra geri aldılar. Anne yüreği rahat etmez, bu duruma bir anlık sinirle yapılabiliyor böyle şeyler. Sonrasında pişman olup çağıracaklarını düşünüyorum, umarım öyle olur.Evet, yanlış okumadınız; evden kovuldum. Tavsiyeniz var mı? Cami avlusunda veya hastane bahçesinde kalmayı düşünüyorum.
Anne yüreği rahat etmez, bu duruma bir anlık sinirle yapılabiliyor böyle şeyler. Sonrasında pişman olup çağıracaklarını düşünüyorum, umarım öyle olur.
Öyle.
Var, evden çıkmak için onu bekliyorum; şarjı tam dolunca çıkacağım.
Babam işte, işe giderken "Eve geldiğim zaman seni evde görürsem mahvederim" dedi. Bayağı küfür ve büyük yeminler filan etti. Akşam 9-10 gibi çıkacağım.
Biraz param var. Birkaç hafta yeter sanırım ekmek almaya. Laptopımı yerel bilgisayarcıya satmayı düşünüyorum. Romanlarımı da sahafa satacağım sanırım.
Evden çıkarken modemi kırdı:\
Eki Görüntüle 269353