zekevethor
Gelişen
Metro internet girişimim sonuçsuz kalırsa, 100-200 metre mesafede fiber internet bulunan apartmanları olan tanıdığımız kişiler var. Onların apartmanından kendime fiber internet aboneliği alıp, 60 GHz anten (bu linkteki ürün ve bunun benzeri 60 GHz antenler) ile internet aktarmak gibi bir düşüncem de var. Ama bu 60 GHz olanlar BTK lisansına tabi olabilir vs. gibi yazılar mevcut. Bunun sorunu ne olur benim için? Bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan var mıdır?
Türk Telekom'u buna ikna edebilir miyim? Galiba bir hanedeki interneti başka bir eve paylaşmak yasal değil ama ben direkt olarak kendime özel abonelik alacağım bi aboneliği iki ev paylaşmayacağız. O binadan GPON'dan çıkan CAT6 kabloyu 60 GHz antene bağlayıp, kendi evimdeki antenden gelen CAT6 kabloyu da router'a bağlayacağım.
Türk Telekom'u buna ikna edebilir miyim? Galiba bir hanedeki interneti başka bir eve paylaşmak yasal değil ama ben direkt olarak kendime özel abonelik alacağım bi aboneliği iki ev paylaşmayacağız. O binadan GPON'dan çıkan CAT6 kabloyu 60 GHz antene bağlayıp, kendi evimdeki antenden gelen CAT6 kabloyu da router'a bağlayacağım.