Eve yılan girdi

Yer
İzmir Bergama
Kardeşimin bağırması ile farkettim 10 dk önce, ev müstakil ve çimlik bir alan vardı. Verandadaki panjurun ve pencerenin kapalı olmasına rağmen girmiş. Annem oklavayla vurdu ama hala hareket ediyordu.
Yukarı kata kaçtık şu anlık problem yok ama kardeşimin bağrışı yetti.
Bu zıkkım nasıl ölür sizce?

(İzmir tam bir botanik köysün nefret ediyorum senden, ayrıca korkudan ismimin hakkını verdim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kürekle öldürmüştü dedem. Ama bizimki bahçedeydi. Kürek bulun.

Evde her odada bosuna airsoft saklamiyorum ben. Gazli tufek + metal boncuk mermi stoklarimi gorenler dalga geciyorlardi gorsunler simdi.

Yilan oyle oklava ile vurdugunuza olmez, tersine agresiflesebilir. Bunlari yakalamak icin ucu acilip kapanan parmak gibi olan uzun sopalar var. Onlarla yakaladiktan sonra bir kutuya koyulur ve vahsi dogaya goturulup serbest birakilir. Turkiye'de bu durumlarda itfaiye cagirilmasi gerekiyor diye biliyorum. Alo 110.

ALO 112. Bu arada gerçekten sisteminiz müthiş. Hele metal boncuk, muazzam.

Bende havalı tüfek var böyle durumlar için saniyede 375 m/s 5.5mm çelik mermi atıyor vurdummu takla attırır. Her evde olması lazım normal ateşli silahda var.

Fakat böyle durumlarda evede kendinede zarar verir en iyisi havalı tüfek yoksa arkadaşların dediği gibi itfaiye ile çözün işi yaklaşmayın refleksine zor yetişirsiniz.

Hayvana niye durduk yere oklavayla vurdunuz ki. Bocek falan neyse anlarim da zarari olmayan bir hayvan. Bir cubuk - kurek yardimiyla kutuya koyup bahcenin disinda bir yere salsaydiniz keske.

Geçen gün bizim eve giren hamam böceğini görsen bu yılandan 10 tane daha girseydi keşke diye dua edersin.

Buradaki yılanların zehirli olma olasılığı düşük yaklaşmadan uzaktan müdahale ile alınıp uzağa semt dışına atılması lazım dışarı atsan yine gelir sana gelmezse komşuna gider.

Evin çıkış kapısına kadar gitmiş sabaha kadar.
İtfaiye çağırdık sagolsunlar aldılar götürdüler artık ezdiler mi yoksa götürüp uzağa mi koydular bilmiyorum.
Ayrıca yilan zehirliymis. Kalın degil ama 30 40 cm vardı.

Nasil girdiğini de anladım, bizim elektrikli panjur, kumandası yüzünden eylülden beri çalışmadı. 2 gün önce kumandayı söküp taktım panjur açıldı. Muhtemelen burda yuva yapmış ve kapanınca da panjur ile veranda arasındaki boşluğa düşüp çok az bir aralıktan sürgülü kapıdan girmiş. Sineklik kapalı değilmiş.

İzmir'de yangınların had safhada olduğu şu günlerde bunun için itfaiye çağırmanız...

İzmir'de yangınların had safhada olduğu şu günlerde bunun için itfaiye çağırmanız...
Siz ne yapardınız acaba? Ha söyleyin biz yapalım o zaman.
Yangınları kesinlikle savunmuyorum yakanların Allah belalarını versin ama bu özellikle kadın çoğunluklu bir aile için yeterince acil bir durum. Yılan sokmalarının ölüme kadar yolu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…