Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Ankara'da yasayan bir Yozgatli olarak Bursa gibi yerlere hayran kalmamak elde degil. Biz ne agac goruruz ne deniz. Ankara'da bina. Yozgat'ta bozkir.
Bir keresinde Mardin'e gitmiştim, o zaman keşke Adana'da olsaydım daha serin olurdu diye söyleniyordum, hava kupkuru her yer toz toprak lanet bir yerdiAnkara'da yasayan bir Yozgatli olarak Bursa gibi yerlere hayran kalmamak elde degil. Biz ne agac goruruz ne deniz. Ankara'da bina. Yozgat'ta bozkir.
Hiçbir fotoğrafta oynama yapmadım hocam sadece birkaç fotoğrafta çekim esnasında parlaklığı biraz kıstım hiçbir düzenleme yok fotoğraflarda.
drive.google.com
1.6 hocamKaranlık olan dışındakiler gayet başarılı. Corolla 1.33 mü?![]()
Güzel olmuş hocam elinize sağlıkBu konularda fazla bilgim yok ancak canım sıkıldı, Lightroom'dan ışık ve renk ayarı, biraz da keskinleştirme yaptım. Photoshop'dan bulanıklık ayarladım. İlk halinden daha iyi oldu gibi. Kullanırsınız belki
Eki Görüntüle 71222
deneme-2 Photoshop.jpg
drive.google.com
132 lik, tüpsüz binilmez ona hocam
Ortalama 6-7 falan yakıyor çok zorlarsam 8-9'a çıkıyor benlik pek sorun değil hocam hem LPG taktırıp performansını düşürmek pek istemiyorum132 lik, tüpsüz binilmez ona hocamÜst kasanın Dream 1.6 sı vardı bende 12 litreden aşağı yakmıyordu
![]()
Hiç belli olmuyor hocam iyi bence.Arabayı da biraz bulanıklaştırmışımYanımda fare olmadığından laptop touchpadi ile bu kadar oldu
Fare olsaydı biraz daha uğraşabilirdim.
Ortalama 6-7 falan yakıyor çok zorlarsam 8-9'a çıkıyor benlik pek sorun değil hocam hem LPG taktırıp performansını düşürmek pek istemiyorum
Hiç belli olmuyor hocam iyi bence.