Evimin çevresi | Xiaomi 12

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 333
  • Etiketler Etiketler
    xiaomi
Ankara'da yasayan bir Yozgatli olarak Bursa gibi yerlere hayran kalmamak elde degil. Biz ne agac goruruz ne deniz. Ankara'da bina. Yozgat'ta bozkir.

Ankara'da yasayan bir Yozgatli olarak Bursa gibi yerlere hayran kalmamak elde degil. Biz ne agac goruruz ne deniz. Ankara'da bina. Yozgat'ta bozkir.
Bir keresinde Mardin'e gitmiştim, o zaman keşke Adana'da olsaydım daha serin olurdu diye söyleniyordum, hava kupkuru her yer toz toprak lanet bir yerdi

Hiçbir fotoğrafta oynama yapmadım hocam sadece birkaç fotoğrafta çekim esnasında parlaklığı biraz kıstım hiçbir düzenleme yok fotoğraflarda.

Bu konularda fazla bilgim yok ancak canım sıkıldı, Lightroom'dan ışık ve renk ayarı, biraz da keskinleştirme yaptım. Photoshop'dan bulanıklık ayarladım. İlk halinden daha iyi oldu gibi. Kullanırsınız belki

Karanlık olan dışındakiler gayet başarılı. Corolla 1.33 mü?

132 lik, tüpsüz binilmez ona hocam Üst kasanın Dream 1.6 sı vardı bende 12 litreden aşağı yakmıyordu
Ortalama 6-7 falan yakıyor çok zorlarsam 8-9'a çıkıyor benlik pek sorun değil hocam hem LPG taktırıp performansını düşürmek pek istemiyorum

Arabayı da biraz bulanıklaştırmışım Yanımda fare olmadığından laptop touchpadi ile bu kadar oldu Fare olsaydı biraz daha uğraşabilirdim.
Hiç belli olmuyor hocam iyi bence.

Ortalama 6-7 falan yakıyor çok zorlarsam 8-9'a çıkıyor benlik pek sorun değil hocam hem LPG taktırıp performansını düşürmek pek istemiyorum

Hiç belli olmuyor hocam iyi bence.

Aslında LPG performans düşürmez. Ancak benzinden daha çok yıpratıyor motoru. Zamanla performans düşürür diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…