Evinize hiç fare girdi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 305
  • Etiketler Etiketler
    fare
Pis varlıklar. Vebası da hala günümüzde var. Fındık faresi mesela minnacık bir şey ama hastalık taşıyor. Alana temas ederse en azından çamaşır suyuyla dezenfekte etmek lazım.
Geçenlerde bizim evin ilerisindeki çimenlikte bir kedi böyle bahsettiğin gibi minnak bir fareyi yakalamış ve ağzında tutup bir yere götürüyordu. Minnak fare deyince aklıma geldi

Bu yazdı yanlış hatırlamıyorsam. Evimiz 2 katlı ve 2. katta oturuyoruz. Ben balkonlu odadayım. Gece 2-3 gibi bir baktım yukarıdan bir yerden balkona lağım faresi (normal farelerin 2 katı daha büyük) atladı. Nasıl atladı bizde bilmiyoruz. Arka tarafta bahçeli ev var. Büyük ihtimal damdan dama ulaşmıştır. Neyse biz o fareyi sopayla öldürmeye çalıştık öldüremedik. Şans eseri fırça ile aşağı atabildik. Aşağı düşüncede ölmedi. Direk kaçtı.

En son 2 tane kedi köşeye sıkıştırmıştı.

Geçenlerde bizim evin ilerisindeki çimenlikte bir kedi böyle bahsettiğin gibi minnak bir fareyi yakalamış ve ağzında tutup bir yere götürüyordu. Minnak fare deyince aklıma geldi
Bahçe de kedi ailesi de var. O kadar tembeller ki yuvalarından çıkmıyorlar bir fareyi yakalamayı becerememişler.

Evin arkasında büyük bir balkon var, teras gibi. Bir ara oradan çok fazla fare geliyordu. Erzaklara çok zarar veriyorlar ve her yere pisliyorlar, sıkıntı yaratıyor.
Sonra eve kedi aldık, o zamandan beri fare sorunu yok.

Köydeki evde ne ararsan vardı bir gece acıkmıştım saat 2-3 gibi mutfağa ciğer yemeye gitmiştim tavada 2 tane büyük bir şey gördüm ışığı açmamla tavanın üstünden 2 tane farenin kaçtığını gördüm kim bilir kaç gündür veya aydır evdeydiler ve onların yediği yemeklere ekmek bandım

Fındık faresi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…