Geçenlerde bizim evin ilerisindeki çimenlikte bir kedi böyle bahsettiğin gibi minnak bir fareyi yakalamış ve ağzında tutup bir yere götürüyordu. Minnak fare deyince aklıma geldiPis varlıklar. Vebası da hala günümüzde var. Fındık faresi mesela minnacık bir şey ama hastalık taşıyor. Alana temas ederse en azından çamaşır suyuyla dezenfekte etmek lazım.
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Bu yazdı yanlış hatırlamıyorsam. Evimiz 2 katlı ve 2. katta oturuyoruz. Ben balkonlu odadayım. Gece 2-3 gibi bir baktım yukarıdan bir yerden balkona lağım faresi (normal farelerin 2 katı daha büyük) atladı. Nasıl atladı bizde bilmiyoruz. Arka tarafta bahçeli ev var. Büyük ihtimal damdan dama ulaşmıştır. Neyse biz o fareyi sopayla öldürmeye çalıştık öldüremedik. Şans eseri fırça ile aşağı atabildik. Aşağı düşüncede ölmedi. Direk kaçtı.
En son 2 tane kedi köşeye sıkıştırmıştı.
En son 2 tane kedi köşeye sıkıştırmıştı.
- Makaleler
- 1
Bahçe de kedi ailesi de var. O kadar tembeller ki yuvalarından çıkmıyorlar bir fareyi yakalamayı becerememişler.Geçenlerde bizim evin ilerisindeki çimenlikte bir kedi böyle bahsettiğin gibi minnak bir fareyi yakalamış ve ağzında tutup bir yere götürüyordu. Minnak fare deyince aklıma geldi![]()
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Evin arkasında büyük bir balkon var, teras gibi. Bir ara oradan çok fazla fare geliyordu. Erzaklara çok zarar veriyorlar ve her yere pisliyorlar, sıkıntı yaratıyor.
Sonra eve kedi aldık, o zamandan beri fare sorunu yok.
Sonra eve kedi aldık, o zamandan beri fare sorunu yok.
Fare değilmiş, yılanmış evimize koynumuza giren. Ulan Gözde...
CRT_User
Yetkin
Köydeki evde ne ararsan vardı bir gece acıkmıştım saat 2-3 gibi mutfağa ciğer yemeye gitmiştim tavada 2 tane büyük bir şey gördüm ışığı açmamla tavanın üstünden 2 tane farenin kaçtığını gördüm
kim bilir kaç gündür veya aydır evdeydiler ve onların yediği yemeklere ekmek bandım 
Maxtorices
Uzman
Fındık faresi olabilir mi?Hocalarım maalesef ki apartmana bir fare girmiş. sabah ekmek almak için ayakkabımı gidiyordum, arkamı döndüm ki göz göze geldik o bana baktı ben de ona. Sonra bizim eve doğru koşmaya başladı kapıyı ışık hızıyla kapattım. Çöp dökerken yine karşılaştım bu sefer de merdivenlerin orada. Bu fare çok hızlı öyle bir koşuyor ki resmen ışınlanıyor. Lağım faresi büyük olur diye biliyorum bu küçük. Nereden girmiş bu anlamadım. Sizin evinize hiç fare girdi mi girdiyse nasıl geri çıkardınız? Bunlar ısırmadığı sürece gezindiği ortamlarda mikrop yayar mı bir de bu fareyi nasıl kovabiliriz yakalanacak gibi değil.
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
Yeni mesajlar
-
Jahrein, Yakup TV’nin Silivri Cezaevi’nde yaşadıklarını anlattı