cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 3 Mayıs 2025 #21 Silinen üye dedi: Kral sen yeşilde kimdin nick versene. Genişletmek için tıkla... Dedim ya hocam ordaki nickimi burada kullanmaya utanıyorum diye
Silinen üye dedi: Kral sen yeşilde kimdin nick versene. Genişletmek için tıkla... Dedim ya hocam ordaki nickimi burada kullanmaya utanıyorum diye
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 3 Mayıs 2025 #22 Silinen üye dedi: Dedim ya hocam oradaki nickimi burada kullanmaya utanıyorum diye Genişletmek için tıkla... Ben bunun aynısını oraya yazdım bir konuda sen onu gördün mü? Bundan yola çıkarak ulaşmaya çalışıyorum. Bende asyalı arıyorum.
Silinen üye dedi: Dedim ya hocam oradaki nickimi burada kullanmaya utanıyorum diye Genişletmek için tıkla... Ben bunun aynısını oraya yazdım bir konuda sen onu gördün mü? Bundan yola çıkarak ulaşmaya çalışıyorum. Bende asyalı arıyorum.
cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 3 Mayıs 2025 #23 Silinen üye dedi: Ben bunun aynısını oraya yazdım bir konuda sen onu gördün mü? Bundan yola çıkarak ulaşmaya çalışıyorum. Bende asyalı arıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet gördüm. Ama o konuya mesaj yazmadım. Bir yüz iki kimlik.
Silinen üye dedi: Ben bunun aynısını oraya yazdım bir konuda sen onu gördün mü? Bundan yola çıkarak ulaşmaya çalışıyorum. Bende asyalı arıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet gördüm. Ama o konuya mesaj yazmadım. Bir yüz iki kimlik.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 3 Mayıs 2025 #24 Silinen üye dedi: Sadece cevap ve açıklama verin. Bence boş iş ama istediğim şartlar sağlanırsa belki. Genişletmek için tıkla... Kirayı bölüşmek için belki evlenirim. Severek evleneceksem hayran olmam lazım. (Autosexuel'im)
Silinen üye dedi: Sadece cevap ve açıklama verin. Bence boş iş ama istediğim şartlar sağlanırsa belki. Genişletmek için tıkla... Kirayı bölüşmek için belki evlenirim. Severek evleneceksem hayran olmam lazım. (Autosexuel'im)
efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 3 Mayıs 2025 #25 Yaşlı ve milyonerse evlenirim. Onun dışında hayır.
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 3 Mayıs 2025 #26 efebatiin dedi: Yaşlı ve milyonerse evlenirim. Onun dışında hayır. Genişletmek için tıkla... C Planı.
efebatiin dedi: Yaşlı ve milyonerse evlenirim. Onun dışında hayır. Genişletmek için tıkla... C Planı.
1 1449 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Beğeniler 1.149 3 Mayıs 2025 #27 Bana bakan kız olursa niye olmasın ama zor gibi ya En önemli şey tip. Param oldu da noldu bana kız mı bakıyor?
Bana bakan kız olursa niye olmasın ama zor gibi ya En önemli şey tip. Param oldu da noldu bana kız mı bakıyor?
4 4323 Uzman Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 772 Çözümler 3 Beğeniler 473 3 Mayıs 2025 #28 Konuya cevap vermeyecek mesajım ama iş sadece para pulla olmuyor evet, para pul lazım ancak hayırlısı daha önemli demek isterim asıl zor olanda bunu bulmak bence.
Konuya cevap vermeyecek mesajım ama iş sadece para pulla olmuyor evet, para pul lazım ancak hayırlısı daha önemli demek isterim asıl zor olanda bunu bulmak bence.
Falconpolat Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.119 Çözümler 9 Beğeniler 2.586 3 Mayıs 2025 #29 Hiçbir zaman. Kazandığım parayı şu anda yaptığım gibi sadece ben yiyeceğim hiç kimseye koklatmam.
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 3 Mayıs 2025 #30 Elon reis ne zaman robot kadın yaparsa o zaman evlenebilirim.