Bu piyasada öne çıkan mekanik klavye bulması biraz zor. Çoğu klavye birbirine benziyor + üstüne ekran istediğin için iyice aralara bakmak gerek. Birkaç model gözüme çarptı onları sayıyorum ;

En ucuz ekranlı klavye Havit Gamenote KB884L. Aman aman kaliteli değil ancak ne olduğu belli. Ucuz klavyeler arasında top 5 imde.
bir ara fiyat performans olan ancak son zamanlarda fiyatı baya artan Ajazz AK820 PRO var.
Yakın zamanda piyasanın içinden geçen Epomaker DynaTab 75X de var. Pixel led ekranı var ancak çok tatlı duruyor. Sıfırı olmaması lazım Aula F75 gibi karaborsa lık oldu.
Eğer hiç bir şey ile uğraşmadan İnstalock kafa atacam dersen Asus ROG Azoth. Çok tuzludur onu söyleyeyim.

Ben bu 4 modeli buldum sadece. Daha iyileri var mıdır, varsa nerede var piyasayı araştırmadığımdan bilmiyorum.

Bu piyasada öne çıkan mekanik klavye bulması biraz zor. Çoğu klavye birbirine benziyor + üstüne ekran istediğin için iyice aralara bakmak gerek. Birkaç model gözüme çarptı onları sayıyorum;

En ucuz ekranlı klavye Havit Gamenote KB884l. Aman aman kaliteli değil ancak ne olduğu belli. Ucuz klavyeler arasında top 5 imde.
Bir ara fiyat performans olan ancak son zamanlarda fiyatı bayağı artan Ajazz AK820 Pro var.
Yakın zamanda piyasanın içinden geçen epomaker dynatab 75X de var. Pixel LED ekranı var ancak çok tatlı duruyor. Sıfırı olmaması lazım aula F75 gibi karaborsalık oldu.
Eğer hiçbir şey ile uğraşmadan instalock kafa atacağım dersen ASUS ROG Azoth. Çok tuzludur onu söyleyeyim.

Ben bu 4 modeli buldum sadece. Daha iyileri var mıdır, varsa nerede var piyasayı araştırmadığımdan bilmiyorum.

Hocam vallahi aldım geçtim. Hardcore FPS oyuncusuda değilim zaten görüntüsünü beğenmem yeterli oldu. Gelince incelemesini yaparım. Sağ olun tekrardan.

Güle güle kullan.
Muhtemelen rehberi gördüğünden tag lemiştin :)
İnceleme yapacaksan orada bahsettiğim bazı şeyleri de dahil edersen çok faydalı olur.
Sesi ve hissiyat stili gibi rehberde bahsettiğim şeyler çoğu incelemede dillendirilmiyor. İçini açıp açmamak tamamen sana kalmış.
Bir kişi kendini feda edip butik bir ürün deneyecek. Hayırlısı diyelim belki underrated dir.

Güle güle kullan.
Muhtemelen rehberi gördüğünden tag lemiştin :)
İnceleme yapacaksan orada bahsettiğim bazı şeyleri de dahil edersen çok faydalı olur.
Sesi ve hissiyat stili gibi rehberde bahsettiğim şeyler çoğu incelemede dillendirilmiyor. İçini açıp açmamak tamamen sana kalmış.
Bir kişi kendini feda edip butik bir ürün deneyecek. Hayırlısı diyelim belki underrateddir.

Garanti konusundan dolayı içini açmaya pek hevesli değilim ancak geldimi rehberinizi dikkate alarak yaparım incelemeyi.