Arkadaşlar merhaba, Recep Baltaş'ın paylaştığı root rehberi ile root erişimi aldım ama modemde sUser ile giriş yapmama rağmen bazı menüler (tr069 ayarları, yedekleme, geri yükleme vb.) menüler hala gizli.TR069ACS.exe ile parametreleri kurcaladım, arayüzden geçici erişmeye çalıştım ama hiçbir türlü ulaşamadım.
Ayrıca rehberde belirtilen consoledan loadmain komutu benim kullandığım routerda çalışmıyor geminiden yardım alarak aşağıdaki kodla bu şekilde önizleme şeklinde sayfalar açılıyor.
Rehber
Bu sayfada ise backup alabiliyorum, gözat seçeneğinden dosya seçip restore butonuna bastığımda ana sayfaya atıp 406 hatası veriyor. Ne denediysem başaramadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bakmak isteyen varsa program ile InternetGatewayDevice. , Device. , Users. yollarını tarayarak aldığım parametre listesi(güncellendi bir önceki yarımdı):
Ayrıca rehberde belirtilen consoledan loadmain komutu benim kullandığım routerda çalışmıyor geminiden yardım alarak aşağıdaki kodla bu şekilde önizleme şeklinde sayfalar açılıyor.
Rehber
Bu sayfada ise backup alabiliyorum, gözat seçeneğinden dosya seçip restore butonuna bastığımda ana sayfaya atıp 406 hatası veriyor. Ne denediysem başaramadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Kod:
(function() {
// 1. Sistemdeki aktif Token'ı yakala (Senin cihazında 'token' değişkeni geçerli)
var activeToken = window.token || window.Tokenid || ($.ajaxSettings.headers ? $.ajaxSettings.headers.Tokenid : "");
// 2. Güncel zaman etiketi (Timestamp)
var timestamp = Date.now();
// 3. Hedef URL'yi zaman etiketiyle oluştur
var targetUrl = "/main/backNRestore.htm?_=" + timestamp;
console.log("Kullanılan Oturum Tokeni (Otomatik):", activeToken);
if (!activeToken) {
alert("Hata: Token bulunamadı. Lütfen sayfayı yenileyip tekrar giriş yapın.");
return;
}
// 4. İsteği router'ın beklediği Header'larla gönder
$.ajax({
url: targetUrl,
type: "GET",
headers: {
"Tokenid": activeToken,
"Accept": "text/html, */*"
},
success: function(htmlContent) {
// Sayfadaki kısıtlamaları bypass et
window.$.unlocked = 1;
// İçeriği router'ın ana yönetim paneline bas
var container = $("#main-content").length ? $("#main-content") : $(".main-container");
if (container.length) {
container.html(htmlContent);
console.log("BAŞARILI: Sayfa yetkiyle yüklendi.");
} else {
document.write(htmlContent); // Alternatif zorlama
}
},
error: function(xhr) {
console.error("Erişim Reddedildi! Durum Kodu:", xhr.status);
alert("Hata 406: Token uyuşmazlığı. Lütfen girişinizi tazeleyin.");
}
});
})();
Bakmak isteyen varsa program ile InternetGatewayDevice. , Device. , Users. yollarını tarayarak aldığım parametre listesi(güncellendi bir önceki yarımdı):
Dosya Ekleri
Son düzenleme: