Detaylar
Kim cevapladı?uyeadi
Üstün
- Makaleler
- 1
Laptop üreticilerinin sunduğu bu programlara alternatif oluyor ama bunlar kadar iyi calısmıyor cunku bunlar sürücüyle beraber yükleniyor. Aynı sürücü üzerinden çalışan bulabilirseniz olur ama zor sanıyorum. Çünkü HP kullanmaktayım bunda bile topluluk tarafından yapılan su an calısan ekstra bir program yok Excalibur da tek Türkiye pazarında mevcut.
ADT
Uzman
Aynı kasa kullanan bir laptop üreticisinin bir control centeri olamaz mı?Laptop üreticilerinin sunduğu bu programlara alternatif oluyor ama bunlar kadar iyi calısmıyor cunku bunlar sürücüyle beraber yükleniyor. Aynı sürücü üzerinden çalışan bulabilirseniz olur ama zor sanıyorum. Çünkü HP kullanmaktayım bunda bile topluluk tarafından yapılan su an calısan ekstra bir program yok Excalibur da tek Türkiye pazarında mevcut.
uyeadi
Üstün
- Makaleler
- 1
Kasayla alakası yok ki malesef.Aynı kasa kullanan bir laptop üreticisinin bir control centeri olamaz mı?
ADT
Uzman
Hocam emin misiniz? Kasayla alakalı diye biliyordum ben.
uyeadi
Üstün
- Makaleler
- 1
Eminim hocam. Tek seçeneğinizin casperın uygulaması olduğundan da eminim.Hocam emin misiniz? Kasayla alakalı diye biliyordum ben.
Kasayla alakalı, Monster bilgisayarda (Clevo), Tuxedo Computers'ın sürücü ve kontrol yazılımını kullanıyorum.Hocam emin misiniz? Kasayla alakalı diye biliyordum ben.
ADT
Uzman
Quanta kasa için hangi yazılım olabilir? Hala bulamadım.Kasayla alakalı, Monster bilgisayarda (Clevo), Tuxedo Computers'ın sürücü ve kontrol yazılımını kullanıyorum.
@Recep Baltaş hocam siz biliyorsanız yardım edebilir misiniz?
Son düzenleme: