Detaylar
Kim cevapladı?EFI Shell
Yetkin
Casper'dan son sürüm BIOS'u (normal BIOS) indirip tekrar kurmanız yeterli.Merhaba, ekran kartıma modlu BIOS yükledim.
Laptop HDMI girişini görmüyor. Şimdi orijinal VBIOS lazım, yardımcı olur musunuz?
- 10300H
- GTX 1650
- Excalibur G770
Casper'dan son sürüm BIOS'u (normal BIOS) indirip tekrar kurmanız yeterli.
Nereden indireceğim?
EFI Shell
Yetkin
Casper'a e-posta atınca veriyorlardı.
Evet ama onlar normal BIOS veriyor bana ekran kartının BIOS lazım GPU Z de yazıyor ya bir arkadaş vermesi lazım.
EFI Shell
Yetkin
VBIOS denen şey ayrı değil laptoplarda (MXM değilse). Verilen BIOS'u kurun.Evet ama onlar normal BIOS veriyor bana ekran kartının BIOS lazım GPU Z de yazıyor ya bir arkadaş vermesi lazım.
VBIOS denen şey ayrı değil laptoplarda (MXM değilse). Verilen BIOS'u kurun.
Kurdum düzelmedi bana GPU Zden alınan .rom dosyası lazım.
EFI Shell
Yetkin
Demek ki içinde olsa da kurmamış. Her neyse, NVFLASH ile kurulabilir dosya lazım ama bunun için Casper modelinizin hangi Clevo vs. onu öğrenmeniz lazım. Ama bunu ben de bilmiyorum tam nasıl öğreneceğinizi.Kurdum düzelmedi bana GPU Zden alınan .rom dosyası lazım.
Evet bana benim laptop un aynısı olan kişi .rom dosyasını atması lazım sadece ben nv flash üzerinden kurabilirim servis 1000 tl istediDemek ki içinde olsa da kurmamış. Her neyse, NVFLASH ile kurulabilir dosya lazım ama bunun için Casper modelinizin hangi Clevo vs. onu öğrenmeniz lazım. Ama bunu ben de bilmiyorum tam nasıl öğreneceğinizi.
@EFI Shell,
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
Merhaba, ekran kartıma modlu BIOS yükledim.
Laptop HDMI girişini görmüyor. Şimdi orijinal VBIOS lazım, yardımcı olur musunuz?
- 10300H
- GTX 1650
- Excalibur G770
Abi neden mod VBIOS atiyorsun ki?
TechPowerUp bakmani oneririm tam model numarasini seri numarasini yazabilir misin?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet