Enter'a basmayı deneNe yapacağım hocam ?
Bu arada mesela device Manager ve Boot Manager ikisinin de isaretleyebiliorum sadece birini de. Nasıl yapmam lazım.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Nasil kullandigimizi tam hatirlamiyorum isaretleyip continue diyince ne oluyor?Ne yapacağım hocam ?
Bu arada mesela device Manager ve Boot Manager ikisinin de isaretleyebiliorum sadece birini de. Nasıl yapmam lazım.
- Makaleler
- 1
Bisey olmaz kapatir acarsin makineyi.Basıp geçerim ama yanlış bir şey yapmayalım diye. @gen2
Hepsini seçili bırakıp enterliyorum.
Entere bastım dondu hocam yardım edin lütfen.
Reset gerek yoktu aslinda ama.
- Makaleler
- 1
Device Manager'a girip acilan secenekleri goster bakalim. Bir sey degistirme ama.
ratak4235
Uzman
Hocam neleri isaretleyecegim şimdi Device manager ve continue sadece değil mi ?Device Manager'a girip acilan secenekleri goster bakalim. Bir sey degistirme ama.
Bir de reset seçtim diye bir şey olmaz değil mi ?
- Makaleler
- 1
Hocam neleri isaretleyecegim şimdi Device Manager ve continue sadece değil mi?
Bir de reset seçtim diye bir şey olmaz değil mi?
Bir şey olmaz dene bakalim. Aslinda boyle calismadigina emin gibiyim ama senin laptopunda nedense boyle bir şeyler secme continue hikayesi falan var. Normalde Device Manager'in uzerine gelip entera bastiginda sayfa acilmasi lazimdi. Bir şey olmaz resetten.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-