Excalibur G770 bir bilgisayara Windows 7 kurup Dual boot yapmak mümkün mü?

Uwedwa

Uzman
Excalibur G770 bilgisayarım var, Windows 7 ve Windows 10 arasında Dual boot yapmak istiyorum. Sürücülerin desteklenmediğinin farkındayım ama bunu yapmanın bir yolu var mı?

Excalibur G770 bilgisayarım var, Windows 7 ve Windows 10 arasında Dual boot yapmak istiyorum. Sürücülerin desteklenmediğinin farkındayım ama bunu yapmanın bir yolu var mı?

Diskinden boş bir alan ayır ona da Windows 10 kur açılışta sorar zaten otomatikman.

Kurabilirsiniz ama sizi bayağı bir uğraştırır yapmaya değmez bence.

Windows 7 kurabilirseniz bile 12. nesil islemci kullandiginiz icin USB suruculeri calismayacaktir. Masaustu bir PC olsaydi cok sorun olmazdi zira PS/2 portu olan anakartlar var ancak sizin cihazinizda PS/2 portu var gibi gozukmuyor. Touchpad ve klavyeniz PS/2 kullaniyorsa onlari kullanabilirsiniz ancak USB'ler iptal. Buna ek olarak cogu cipset ozelligi calismayacaktir. Bu haliyle Windows 7 kurabilseniz bile neredeyse kullanilamaz halde olacaktir.

Anladım, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…