Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Alessandro Del Piero
Başarılı
Laptopun monitörü artık yetmiyor ve ikinci bir monitör lazım. Bütçem başlıktaki gibi 4.000-5.000 TL arası. Tek kriterim monitörü istediğim zaman dik, istediğim zaman yatay kullanabilmek.
Pivot özellikli monitör istiyorsunuz sanırım. En ucuz bunu bulabildim. Eğer ki pivot o kadar önemli değilse 24G42e al geç derim.
North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
![]()
North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bu stand 17-30 inç arası her monitör için uygun mu?
Hocam bu stant 17-30 inç arası her monitör için uygun mu?
AOC 24G42E ile uyumlu olduğunu biliyorum.
@BerkayZ87
Buna benzer standlar var ise illa hareket eden monitör olmasına gerek yok diyecektim.
Yeni konular
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-
-
Bambu Lab A1 için hangi internet sitesi tercih edilmeli?
- EmirhanRadicus
-
-
-