i5-12450H ve GTX 1650’li laptopum var. Mart 2022’de aldım ve o zamandan beri macunu değiştirmedim. Maksimum 180–200 TL civarında pump-out yapmayacak macun önerebilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Pumpu out istemiyorsanız faz değişenli şart. Pull-Sars Ice Dragon, Kyrosheet bakabilirsiniz ama bütçe çıkmaz ise aldığınız macunu çok iyi sürmeniz lazım. Çoğu laptop’da MX-6 kullandım; güzel sürüldüğünde gayet F/P.
Son düzenleyen: Moderatör:
MX-6'nın pump-out potansiyeli var diye biliyorum. Thermal Grizy modelleri öneriliyordu önceden onlar nasıl?
Hocam, en iyisi de olsa laptoplarda direkt işlemci aynasına sürdüğümüz için çok kolay pump-out oluyor. Termal macun yerine faz değişenli termal ped için bütçeyi zorlamanız daha iyi olur.MX-6'nın pump-out potansiyeli var diye biliyorum. Thermal grizy modelleri öneriliyordu önceden onlar nasıl?
Maalesef çok arttıramam. Macunu çok az sürerim yarım damla kadar falan.Hocam, en iyisi de olsa laptoplarda direkt işlemci aynasına sürdüğümüz için çok kolay pump-out oluyor. Termal macun yerine faz değişenli termal ped için bütçeyi zorlamanız daha iyi olur.
Thermal Grizzly kullanabilirsiniz, o zaman YouTube'dan Alper Karadağ'ı izleyin; nasıl sürmeniz gerektiği hakkında iyi bilgiler veriyor.Maalesef çok arttıramam. Macunu çok az sürerim yarım damla kadar falan.
CliqueDOS
Uzman
- Makaleler
- 1
ID-Cooling Frost X45 veya Thermal Grizzly Duronaut. Thermalright TF7 uygulaması zor olduğu için önermiyorum size.
O Kryonaut kullanıyor diye biliyorum. Hydronaut, Kryonaut ve Aeronaut uzun vadede pump out yapabiliyor.Thermal Grizzly kullanabilirsiniz, o zaman YouTube'dan Alper Karadağ'ı izleyin; nasıl sürmeniz gerektiği hakkında iyi bilgiler veriyor.
Son düzenleme:
CliqueDOS
Uzman
- Makaleler
- 1
Bu şey termal ped. VRM ve VRAM için bu.
Hocam MX-6 alacağım da tek spatula satan bir yer göremedim. Nereden bulabilirim?