Excalibur G770 için termal macun önerisi

Bütçeniz çok düşük. O paraya MX-6 bile zar zor alabiliyorsunuz. Pump-out her türlü yapacak yani uzun vadede yine termal macun alacağınız için masrafınız da benzer olacak.

Ya Aliexpress gibi yerlerden uygun fiyata düşürüp PTM7950 alacaksınız ya da termal macun kıvamında olan ama birebir aynısı bu ürünü alacaksınız.

4gr olmasından ötürü her 6-9 ayda bir bakım yapayım deseniz en az 3 kez kullanırsınız.

İlla bütçeden dışarı çıkamam derseniz TF7 falan bakın ama her türlü 2 haftaya pump-out yapacak.

Evet öyle dedim ama MX-6 alacağınıza bunu alın. En azından yaymaya çalışmadan da kullanabilirsiniz.
TF7 alıp ortaya minik bir nokta bırakıp sürmeden kullanabilir miyim? YouTube'dan baktım ama bazıları sürüyor bazıları sürmüyor.

TF7 alıp ortaya minik bir nokta bırakıp sürmeden kullanabilir miyim? YouTube'dan baktım ama bazıları sürüyor bazıları sürmüyor.

TF7 çimento kıvamında bir şeydir zaten, isteseniz de süremezsiniz. Çipin boyutuna göre çizgi veya nokta uygulama kullanın.

MX-6'nın pump-out potansiyeli var diye biliyorum. Thermal grizy modelleri öneriliyordu önceden onlar nasıl?

Hem pump out istemiyorsun hem de 200TL olacak?
Ayranımda dökülmesin, cebimde yanmasın nasıl yapalım abi .

200 liraya pump-out yapmayan varsa bende alayım. Bütçe arttırıp PTM 7950 alın.

Hem pump out istemiyorsun hem de 200TL olacak?
Ayranımda dökülmesin, cebimde yanmasın nasıl yapalım abi .
200 liraya pump-out yapmayan varsa bende alayım. Bütçe arttırıp PTM 7950 alın.
Zamanında 180-200 lira civarına vardı. Baya zamlanmışlar. Konuyu açtıktan sonra gördüm fiyatları. Zaten 300 liraya TF7 aldım.

@CliqueDOS, Hocam macunu sıkmak için bataryayı çıkarmama gerek var mı? Pek uğraşmak istemiyorum batarya ile.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…