Çözüldü Excalibur G770 laptop güç almıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cansxxr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 785
  • Etiketler Etiketler
    güç laptop
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cansxxr

Yetkin
Excalibur G770 laptop var arkadaşımda fakat bilgisayar açılmıyor. Işık vs. hiçbir şey yanmıyor. Sadece açma tuşuna bastığında yanıyor fakat 5 saniye sonra falan oda sönüyor. Kablosunda fişindede bir şey yok. Herhangi bir şeyde yapmamıs bilgisayar en son FM oynamış kapatmış. Sorun nedir nasıl çözeriz? Bataryayı cıkarması da kolay değilmiş onu cıkartıp normal bir güç kaynağı olmadan calıstırmasını isteyecektim ama yapamam karışık dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güç düğmesine 10-15 saniye kadar basılı tutarak laptopu resetlemeyi deneyin hocam.

Denedi, bir ise yaramadı, gene ayni.

Güç düğmesine 10-15 saniye kadar basılı tutarak laptopu resetlemeyi deneyin hocam.

Şikayetvar'da bir çözüm bulmuş arkadas, Type-C girişine kabloyu takip normal fişe takınca aciliyormus. Pek inanmadım ama arkadaşım denedi, şaşırdım, oldu gerçekten.
Karışık olsa da yapmalı.

Karışık olsa da yapmalı.

Tek çözüm o diyorsaniz yapmasını soyleyeceğim, çünkü videosuna baktık kolaymış, o bir sürü pin görmüş, ona bağlı sanmis.

Tek çözüm o diyosaniz yapmasını soyleyeceğim çünkü videosuna baktık kolaymış o bir sürü pin görmüş ona bağlı sanmis.

Bataryayı sokup ne yapmali, güç tuşuna filan mi bassın bir sure bizim BIOS sıfırlama olayı gibi?

Muhtemel çözüm o.

Denedi, bir ise yaramadı, gene ayni.

Şikayetvar'da bir çözüm bulmuş arkadas, Type-C girişine kabloyu takip normal fişe takınca aciliyormus. Pek inanmadım ama arkadaşım denedi, şaşırdım, oldu gerçekten.

Çözüm
Çözüm olarak işaretleyin mesajınızı, çözüldüğüne sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…