Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Laptoplarda dahili grafik işlemciyi devre dışı bırakabilmeniz için laptopta MUX özelliği olması gerekiyor. MUX özelliği de biraz maliyetli bir özellik. Bu yüzden her laptopta yok. Casper'ın açıkçası MUX özelliğini laptopa koyacağını pek düşünmüyorum. Yine de BIOS'a girip bakabilirsiniz.
Laptoplarda dahili grafik işlemciyi devre dışı bırakabilmeniz için laptopta MUX özelliği olması gerekiyor. MUX özelliği de biraz maliyetli bir özellik. Bu yüzden her laptopta yok. Casper'ın açıkçası MUX özelliğini laptopa koyacağını pek düşünmüyorum. Yine de BIOS'a girip bakabilirsiniz.
ratak4235
Uzman
Peki BIOS'taki ismi ne bu ayarın. Yine MUX Switch mi ?
Hayır. UMA, Integrated Graphics ya da iGPU olması lazım.
ratak4235
Uzman
Sağ ol Recep abi. BIOS'a girdim gelişigüzel baktım ama bulamadım. Tam bakamadım işim vardi. Birazdan BIOS'un tamamına bakarım. Peki MUX Switch özelliğinin olup olmadığını nasıl anlarız BIOS'da bulamazsam.
@Recep Baltaş
@Recep Baltaş
Varsa üretici her yerde bağıra bağıra yazar.
Harbiden var mış.
www.casper.com.tr
Excalibur G770 Gaming Laptop - Oyun Bilgisayarı | Casper
Excalibur G770 Gaming Laptop ile oyunlarda üstün performans ve hızın keyfini çıkarın. Casper kalitesiyle tasarlanan bu güçlü oyun bilgisayarı, her anınıza güç katar
Hocam nasıl kapatıyoruz peki buldunuz mu? @ratak4235
ratak4235
Uzman
Hocam nasıl kapatıyoruz peki buldunuz mu? @ratak4235
BIOS veya Control Center uygulamasında var mış sanırım. İkisine bakabilirsiniz.
@egemen480164 Caspere de soracağım.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-