Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Tam modelini biliyor musunuz acaba laptopunuzun? Yanlış bilgi vermek istemem.
Tam modelini biliyor musunuz acaba laptopunuzun? Yanlış bilgi vermek istemem.
Hocam bu modelin aynısı. Sadece ekran 60 Hz ve 240 GB M.2 SSD var.
2. bir M.2 SSD desteği yok bu cihazın. Hatta hiç M.2 SSD desteği yok galiba, göremedim.Hocam bu modelin aynısı. Sadece ekran 60 Hz ve 240 GB M.2 SSD var.
Dün içini açtım bir tane M.2 SSD takılı ama sanırsam SATA M.2 imiş.2. bir M.2 SSD desteği yok bu cihazın. Hatta hiç M.2 SSD desteği yok galiba, göremedim.
Fotoğraf atın en iyisi.Dün içini açtım bir tane M.2 SSD takılı ama sanırsam SATA M.2 imiş.
- Makaleler
- 1
2. bir M.2 SSD desteği yok bu cihazın. Hatta hiç M.2 SSD desteği yok galiba, göremedim.
Casper'ın kendi sitesinde var deniyor hocam. Garip. Anakart fotoğrafıda yok hiçbir yerde.
Evet bunu gördüm fakat Casper'a güvenemiyorum nedense. En iyisi konu sahibinin anakart fotoğrafı atması, sonra M.2 SSD alırsa parası boşa gitmesin. Üretici yalan bilgi verir mi, o da düşündürücü.Eki Görüntüle 206791
Casper'ın kendi sitesinde var deniyor hocam. Garip. Anakart fotoğrafıda yok hiçbir yerde.
Hocam şu an tekrar açamam maalesef fotoğraf da çekmeyi unuttum ama bir videodan buldum, fotoğraftakiyle aynı.
Hocam bu sanırım 11. Nesil ve sonrası için.Eki Görüntüle 206791
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-