Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
The Lands Between
Herkese selam.

Excalibur G770 cihazimda bir adet Type-C portu var. Thunderbolt degil normal Type-C. Uzerinde SS ibaresi var. Ben bu portu Type-C - DP kablosuyla monitöre baglayabilir miyim? Monitörümde 2 adet HDMI; 1 adet DP portu var. DP portunu PC'ye, HDMI portlarini da konsollara baglamak istiyorum. Mumkun mudur?

Çözüm
Bağlayamazsınız hocam, SS ibaresi veri aktarımı ilgili bir şey. Type-C-DP üzerinden görüntü almak istiyorsanız DP Alt Mode desteklediğine emin olmak zorundasınız. Ki desteklediği sanmıyorum.
Bağlayamazsınız hocam, SS ibaresi veri aktarımı ilgili bir şey. Type-C-DP üzerinden görüntü almak istiyorsanız DP Alt Mode desteklediğine emin olmak zorundasınız. Ki desteklediği sanmıyorum.

Çözüm
Nasil anlayacagim DP destekledigini? Casper maalesef bununla ilgili hicbir sey paylasmiyor.

Portun üstünde yazar genellikle, bu da SS yazıyor. Bu da veri aktarımı ilgili. Kılavuza bak diyeceğim de yazmıyordur. Zaten ucuz laptoplar da bu tür özellik koymuyorlar. Ekstra olarak aygıt yöneticisinden 'USB Bağlayıcı Yöneticileri' altında alternatif mod gibi yazı çıkıyor mu?