Barbar Üyecik Katılım 20 Ağustos 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 0 Bugün 20:49 #1 Cihaz Casper Excalibur G870 Tamamen boşta olmasına rağmen ve işlemci sıcaklığı 50 derece olmasına rağmen 4400 RPM'lere kadar çıkıyor; gerçekten çok sesli çalışıyor. Yeni aldım, 2. el. Nasıl çözebilirim?
Tamamen boşta olmasına rağmen ve işlemci sıcaklığı 50 derece olmasına rağmen 4400 RPM'lere kadar çıkıyor; gerçekten çok sesli çalışıyor. Yeni aldım, 2. el. Nasıl çözebilirim?
Bubbles 15 Becerikli Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 124 Beğeniler 76 Bugün 20:57 #2 Güç planını dengeli yap ve turbo fanı klavyeden Fn + 1 tuşlarına aynı anda basarak turbo modu kapatmayı dene.
Güç planını dengeli yap ve turbo fanı klavyeden Fn + 1 tuşlarına aynı anda basarak turbo modu kapatmayı dene.
KS KS Barbar Üyecik Katılım 20 Ağustos 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 0 39 dakika önce #3 Bubbles dedi: Güç planını dengeli yap ve turbo fanı klavyeden Fn + 1 tuşlarına aynı anda basarak turbo modu kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... dostum ikisinide yaptmı lakin nafile
Bubbles dedi: Güç planını dengeli yap ve turbo fanı klavyeden Fn + 1 tuşlarına aynı anda basarak turbo modu kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... dostum ikisinide yaptmı lakin nafile