Detaylar
Kim cevapladı?Çıplak dielarda pump out yapmayacak macun yok ama geç yapacak macun var.
www.vatanbilgisayar.com
Sürmesi zor ve katı kıvamlıdır. Ben ekran karltarına ve laptoplara bunu kullanıyorum genelde.
ZALMAN 2g 11.5w/m.K Yüksek Performans Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN 2g 11.5w/m.K Yüksek Performans Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sürmesi zor ve katı kıvamlıdır. Ben ekran karltarına ve laptoplara bunu kullanıyorum genelde.
Bandırmalı1965
Uzman
İyi Sosyaller, ExcalibuR G870 kullanıyorum bu laptop için pump-out yapmayacak, etkili bir termal macun önerisi lazım. Tek şartım macunun vatan bilgi.sayar'dan olması. Önerilerinizi bekliyorum.
Ben zamanında Zalman stc-8 aldım memnun kaldım 940MX Max 71°c i5-7200U Max 69°c oluyor.
Sıcaklığa ne kadar etkisi olur hocam? 6 ay dayanır mı?Çıplak dielarda pump out yapmayacak macun yok ama geç yapacak macun var.
ZALMAN 2g 11.5w/m.K Yüksek Performans Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com