14742

Uzman
İyi akşamlar, Excalibur G870 ile Sifu'da V-Sync açık olmasına rağmen CPU sıcaklığı 70-95, kullanımı 30 larda oluyor. 5 ay önce aldım aslında macun yenileme vakti geldi ama şuan da yenileyemem. Laptop'un altında stant var, driverler güncel. Termal throttling yapmaktan başka ne yapabilirim?

Takabilirsin o porta bende onu diyecektim G870'in kasası port yönünden kötü değil. İdeapad 3 Gaming kullandım ben, Lenovo rezalet bir deneyim bıraktı bende. Fanların 1 tanesi büyük diğeri küçük, yani bir firma fandan da kısabilir mi ? Kısmış. Yetmemiş usb girişi de G870'e göre az sayıdaydı usb çoklayıcı şarttı yani ona. USB girişinden kıstın ekranı da kaliteli değildi ve hz değeri de düşük 120 hz. Yapacağınız laptopa ben...

G870 için tavsiyem ne yap et dinlendire dinlendire özenle kullan zira Lenovo LOQ serisi anakartları patlak veriyor ve yeni yeni kullanıcılarda çıkmaya başladı gerekirse 2 3 fps feragat et ama control centerdan modu düşür derim. Ne kadar ısınırsa cihaz o kadar risk anakart için. O laptopta bakarsan bağ bakmazsan dağ olur sana.
Hocam gamepadin kablosunu mu o porta takayım soğutucunun kablosunu mu? Bir de sıcaklıklarla ilgili konu açtım onay bekliyorum şuan onaylanınca rica etsem değerlere birde siz bakabilirmisiniz?