vexovoid
Becerikli
Selam.
Sistem bileşenleri:
Oyun testi olarak sadece CS'de deneyebildim, orada da işlemci Max 75'leri gördü (260 Hz 2K çözünürlük)
İşlemci Default'ta 40-45 dereceler arasında çalışıyor, oda sıcaklığım havadan 3-5 derece daha yüksek.
BIOS güncelledim. OCCT ekran görüntüsünü ve BIOS PBO ayarlarını ekliyorum.
Sıcaklıklar:
Montajda problem olduğunu sanmıyorum ama sıcaklıkları düşüremezsem yeniden kontrol edebilirim.
Sizin aklınıza gelen bu sıcaklara çıkmamı sağlayan faktör ne olabilir, yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem bileşenleri:
- R7 9800X3D.
- Lian Li Galahad II Trinity Performans 360 (fanlarını kendi kontrolcü ünitesinden Low ayarlarda kullanıyorum (high'da denedim 2-3 derecelik bir soğuma aldım ama ses çok fazla oldu. Pompayı Max RPM olarak ayarladım, 4200 RPM'de çalışıyor.)
- Gigabyte X870 Aorus Elite ICE
- PNY RTX 5070 Ti.
- NZXT C1000 Gold.
- Lian Li LANCOOL III
- XPG CL30 2x16 32 GB Hynix.
- Samsung 9100 Pro.
Oyun testi olarak sadece CS'de deneyebildim, orada da işlemci Max 75'leri gördü (260 Hz 2K çözünürlük)
İşlemci Default'ta 40-45 dereceler arasında çalışıyor, oda sıcaklığım havadan 3-5 derece daha yüksek.
BIOS güncelledim. OCCT ekran görüntüsünü ve BIOS PBO ayarlarını ekliyorum.
Sıcaklıklar:
Montajda problem olduğunu sanmıyorum ama sıcaklıkları düşüremezsem yeniden kontrol edebilirim.
Sizin aklınıza gelen bu sıcaklara çıkmamı sağlayan faktör ne olabilir, yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: