Şuan evet iyi soğutuyor olabilir, bunu hepsi yapıyor. Fakat uzun süre ağır yük altına sokarsanız, bir süre sonra ısıyı tahliye edemiyor ve güç kısmaya başlıyor. Asıl önemli olan uzun saatler yük altında nasıl tepki verdiği. Ayrıca segmentine göre malzeme kalitesi iyi değil. İyi yanı yok mu? Elbette var. Segmentine göre daha ucuz yakalayabiliyorsun bu cihazları.
4 saat AutoCAD kullandığımda bir sorun yaşamadım. Kasma sorunu da sadece ilk açıldığında 5 saniye gibi bir sürede yaşanıyor. Malzemesi de metal kasa diye biliyorum. Ne gibi dezavantajları var metal kasanın? Bilmediğimden soruyorum.
4 saat AutoCAD kullandığımda bir sorun yaşamadım. Kasma sorunu da sadece ilk açıldığında 5 saniye gibi bir sürede yaşanıyor. Malzemesi de metal kasa diye biliyorum. Ne gibi dezavantajları var metal kasanın? Bilmediğimden soruyorum.
Bu konuda Gaming odaklı laptoplar arasında Casper Excalibur G915 modelinin neden alınmayacağı veya alınmaması gerektiğine dair konuşacağız. Bu başlık altında bu cihazın neyi iyi yaptığını, ki yapıyor mu emin değilim, neyi kötü yaptığını, yapıyorsa neyi nasıl yaptığını ele alacağız.
Her şeyden önce bu yazıda şahsi görüşlerimi belirteceğimi vurgulamak ve kimsenin marka fanboyluğu yapmamasını rica ederim. Teşekkürler.
Konumuza gelecek olursak: Sorunlardan önce biraz markayı konuşalım:
Son dönemde Casper Excalibur G915 serisi özellikle RTX...
Bu makaleyi okursanız neden Excalibur'a yargılı olduğumuzu öğrenirsiniz. Segmentindeki diğer rakiplerine göre daha geride kasası var.