Steam Expedition 33 alınır mı?

Yer
Kaer Morhen
Steam cüzdanımda tam 25 dolar var. Bende Dead Cells olduğu için 25.19 dolara alabiliyorum. Baldur's Gate 3'ü 2-3 gün önce aldım ve oynuyorum. Expedition 33 alırsam ikisinin arasında kalırım aynı anda oynayamam diye korkuyorum. Baldur's Gate 3'ü sanki her gün oynamasam da olur gibi tıpkı Minecraft, Skyrim gibi aralıklarla döne döne oynayabilirim gibime geliyor. Sizce ne yapmalıyım?

Valla bu tarz sıra tabanlı oyun sevmem normalde ama benim bile hoşuma gitti oyun, bitirmedim ancak oynaması keyifli. Türü hiç sevmeyen biri olarak ben sevdiysem seversin bence.

Optimizasyonu daha iyi olabilirmiş tabii...

Valla bu tarz sıra tabanlı oyun sevmem normalde ama benim bile hoşuma gitti oyun, bitirmedim ancak oynaması keyifli. Türü hiç sevmeyen biri olarak ben sevdiysem seversin bence.

Offline hesaptan ara sahneleri geçerek biraz denedim geçen gün ama oynanışın pek içine giremedim ya oynanış sarmadı beni çok. Bilemedim ay başındaki Sonbahar indirimlerini bekleyip başka oyunlara mı baksam acaba.

Sana kalmış hocam, herkesin zevki ayrı. Keyif almadıysan başka oyunlara bakabilirsin.

3-5 dolar değil sonuçta, daha çok istediğin oyunları alabilirsin beğenmediysen.

Ben türü seven biri olarak sevemedim. Karakterler pek hoşuma gitmedi.

Expedition 33'ü BG3 ile bence kıyaslamak mantıksız. Fersah fersah ötesinde iyi bir oyun çünkü. Expedition 33'ü Divinity veya Pillars oyunlarıyla karşılaştırmak daha doğru olur. Lore ortalamadır, evren kurgusu ve hikaye biraz geç açılır kısacası.

Bence öncesinde Expedition 33'ü deneyin. Sonra BG3'ü oynayın. Daha iyi bir oyunu en başta oynarsanız Expedition'dan sıkılırsınız.

Son düzenleme:
Expedition 33'ün ana hikayesi kısa sürede bitiyor 4-5 gün içerisinde bitirip BG3'e geçebilirsin. Yan içerikle ilgilenmiyorsan tabii.

Valla hocam konuyu açtıktan sonra BG3' girdim de ara veremem büyük ihtimalle şu an. BG3'ün şu an 7. saatinde falanım ve BG3'ü bırakıp başka herhangi bir oyuna geçesim yokmuş onu fark etim.

Expedition 33'ün ana hikayesi kısa sürede bitiyor 4-5 gün içerisinde bitirip BG3'e geçebilirsin. Yan içerikle ilgilenmiyorsan tabii.
Expedition oynarsam yüzde yüzlemeye oynarım hocam. Ama kombatı hiç sarmadı beni o yüzden. Hikayesi güzel gibi ama. Alırsam hikayesi için alabilirim.

Valla hocam konuyu açtıktan sonra BG3' girdim de ara veremem büyük ihtimalle şu an. BG3'ün şu an 7. saatinde falanım ve BG3'ü bırakıp başka herhangi bir oyuna geçesim yokmuş onu fark etim.
Bayağı iyi bir oyun. O dönemde Witcher 1'i tekrar bitirmeyi planlıyordum. Bırakamadım oyunu. 290 saat oynadım.

Bayağı iyi bir oyun. O dönemde Witcher 1'i tekrar bitirmeyi planlıyordum. Bırakamadım oyunu. 290 saat oynadım.
Oyunun saati kendiliğinden yükseliyor şu an 48 saat oldu ama 40 saati kendiliğinden yükseldi. Bu sorunu hala anlamadım ama asıl oynadığım saatin görünmemesi biraz şevkimi kaçırdı açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…