Steam Expedition 33 alınır mı?

Sıra tabanlı oyunlardan nefret eden biri olarak oynadığım anda "bu oyun GOTY olacak" dedirtti. 7 senedir Silksong'un çıkmasını bekleyen biri olarak dedim bunu bir de Gönlüm isterdi Silksong kazansın ama işte.

Savaş sistemini beğenmediyseniz Game Pass'te var Steam'de tam fiyat vermenize gerek yok. Ama fightta asıl keyifi ritim tutturup rakibin tüm ataklarına parry attıktan sonra counter atak atmak veriyor.

Savaş sistemini beğenmediyseniz Game Pass'te var Steam'de tam fiyat vermenize gerek yok. Ama fightta asıl keyifi ritim tutturup rakibin tüm ataklarına parry attıktan sonra counter atak atmak veriyor.
Zaten Steam cüzdanımda var para hocam nakit değil. Game Pass alamam o yüzden. Ki nakit olsa da almazdım büyük ihtimalle. 410 TL vereceğime direkt oyunu alırım Steamden istediğim zaman oynarım ve yüzde yüz yapabilirim.

Sıra tabanlı oyunlardan nefret eden biri olarak oynadığım anda "bu oyun GOTY olacak" dedirtti. 7 senedir Silksong'un çıkmasını bekleyen biri olarak dedim bunu bir de Gönlüm isterdi Silksong kazansın ama işte.
Benim top 2 oyunum Witcher 3 ve RDR2. Şu an daha 7 saat oynadım ama bitirdiğimde hepsinin üstüne koyacağım gibi hissediyorum. Umarım öyle olur. Ama şu saat mevzusu baya hevesimi kırdı.

Ben almıştım, müzikleri, grafikleri ve hikayesi başta ilgimi çekti. Sonra bu sıra tabanlı olayının pek bana göre olmadığını anladım ve daha fazla ilerlemeden iade ettim. Belki devam etsem çok severdim ama vazgeçtim. Bence güzel oyun, sıra tabanlı olması rahatsız etmiyorsa oynanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…