serhatmorgan

Uzman
İlk defa bu tarz oyun oynadım, önyargılıydım ama tadı öyle böyle kalmadı ağzımda. Buna benzer bir oyun var mı? Varsa ve çok pahalı değilse oynamak isterim.

İlk defa bu tarz oyun oynadım, önyargılıydım ama tadı öyle böyle kalmadı ağzımda. Buna benzer bir oyun var mı? Varsa ve çok pahalı değilse oynamak isterim.

Tarz derken sıra tabanlı RPG istiyorsunuz sanırım. Persona serisine bakabilirsiniz, bayağı güzel oyunları var. Seriye yeni başlayanlara Persona 5 önerirler.

Expedition 33 bir devrim niteliğinde oldu benzerini bulmak zor ama Japon RPGleri diye aratırsan yakın örnekleri bulursun. Expedition 33 temeli onlara dayanıyor. Final Fantasy serileri birçoğu bu temeldeydi sonra arkadaşın bahsettiği Persona da en çok tutulanlarından.

Bir tek ben uzak kaldım sanırım bu oyuna. Daha deneme fırsatı bile bulamadım, üzülmeli miyim bilmiyorum.

Konuya dönecek olursam, RPG olarak çok örnekler var. Ancak sıra tabanlı RPG oyunları daha çok Asya kültüründe popüler. O coğrafyanın oyunlarına bakmakta yarar var.

Persona serisi olabilir bence. Bende seriye yeni başladım ve çok sevdim İlk önce 5'i denedim baktım sardı serinin diğer oyunlarını da satın aldım.

O tadı başka bir oyundan alabilmek çok zor. Like a Dragon Infinite Wealth önerebilirim ama saracağından çok şüpheliyim. Expedition 33 bambaşka bir deneyim çünkü.